30 BİN TL'ye Honor 600 alınır mı?

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,058
Anneme anneler günü hediyesi alacağım telefon almak istiyorum kendisi düz iphone ve pro modellerindeki en boy oranına sahip ancak android işletim sistemli telefon istiyor. Honor 600'e denk geldim hepsiburadada 30bin TL'ye alınıyor sizce almalı mıyım, farklı alternatifler var mı?

Anneme anneler günü hediyesi alacağım telefon almak istiyorum kendisi düz iphone ve pro modellerindeki en boy oranına sahip ancak android işletim sistemli telefon istiyor. Honor 600'e denk geldim hepsiburadada 30bin TL'ye alınıyor sizce almalı mıyım, farklı alternatifler var mı?
galaxy s25 fe 8/256 daha mantikli olabilir.

Alınmaz aga deli misin adamlar honor 400'ü makyajlayıp 6 k pahalıya satalım demişler. Oray beyin kardeşi koray bey olmuş akfjksjf. Alcaksan 400 al 24k ya mük telefon.
Evet honor 400 gerçekten güzel peki kaç gb ramli olanı daha iyi olur? Oyun vs bir şey yok sadece sosyal medya fotoğraf video.

Evet honor 400 gerçekten güzel peki kaç gb ramli olanı daha iyi olur? Oyun vs bir şey yok sadece sosyal medya fotoğraf video.
Ben de hiç oyun oynamam, sosyal medya, fotoğraf, müzik ve gemini için kullanıyorum çift hat ile günlük kullanım kısacası. 8/256 var bende hiç sorun yaşamadım. Geçen hafta anne ve babama 12/256 olanından aldım 2 tane, bana bir fark var gibi gelmedi 12/256 daha ucuzdu o yüzden aldım zaten. Çok bir fark yoksa 12 ram alınabilir belki uzun süre kullanacaksan telefonu.

S25 fe veya honor 400 al bence oyun oynayacaksa poco önerebilirim ama oyun oynanmayacağı belirtilmiş ondan dolayı bu fiyatta bu 2 li iş görür

Ben de hiç oyun oynamam, sosyal medya, fotoğraf, müzik ve gemini için kullanıyorum çift hat ile günlük kullanım kısacası. 8/256 var bende hiç sorun yaşamadım. Geçen hafta anne ve babama 12/256 olanından aldım 2 tane, bana bir fark var gibi gelmedi 12/256 daha ucuzdu o yüzden aldım zaten. Çok bir fark yoksa 12 ram alınabilir belki uzun süre kullanacaksan telefonu.
S25 fe veya honor 400 al bence oyun oynayacaksa poco önerebilirim ama oyun oynanmayacağı belirtilmiş ondan dolayı bu fiyatta bu 2 li iş görür
Teşekkürler

Ben oyun için alacak olsam poco x8pro Max alırdım 8500 mah dimensty 9500s falan var

En boy oranı diyor arkadaş s25 fe öneriyorlar arkadaşım s24 al en iyisi o.

alınmaz o telefon o parayı hak etmıyor işlemci olarak güclü bir telefon degıl

S24 ile S25Fe arasında sadece boyut farkı mı var eğer 25 fe donanım olarak daha iyiyse onu tercih edebilirim
Bazı konularda fe bazı konularda düz iyi kafa kafaya neredeyse ama şuan sıfır şatış durdurulmuş galiba genelde 33 civarındaydı fe de 33 civarında şuan s24 bulamadım ama annene kaba gelebilir fe bence bir mağazada bakıp denemelisin.

S24 ile S25Fe arasında sadece boyut farkı mı var eğer 25 fe donanım olarak daha iyiyse onu tercih edebilirim
s24 ekranı biraz daha iyi ve küçük olduğu için ppi daha yüksek
s25 fe pili daha büyük ve kendisi daha büyük ama ppi daha düşük, 1 sene daha fazla güncelleme alacak işlemcileri aynı sadece s25 fe de ghz düşürmüşler ısınma pil kontrolü için, aynısını s24ün ayarlarından da çok benzerini yapabilirsin
s25 fe optik parmak okuyucu s24 ultrasonik uzun vadede bu çok rahat ettiriyor olmasa yaşayamam ben şu an tablette bile optik olması bazen irite ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri