❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Adam konu açmış birileri de duyarlı şekilde uyarmış buraya kadar normalde sirf boykot dedi diye ne diye zorunuza gidiyor tartışma çıkarıyorsunuz Eğer yiyeceksen Al zıkkımı ye kimse elinden almayacak, İsrail senin ülkene de tehtit yarın bir savaş çıksa göreyim böyle diyecek misiniz yada siz onların ektiği tohummusunuz, profilinde Mustafa Kemal olan arkadaş sen milliyetçi değil misin ülkeni tehtit eden saldiriacaz diye açık acik söyleyenlere karşı tutumun Bumu samimiyetsizsiniz
Batıyor insanlara hocam. Sanki kimse almassın, yemesin vs hakaret ettik. demek ki rahatsız ediyorsa vardır haklı olduğumuz bir yer.

Allah'ım ya rabbim. Asıl karşı taraf ezbere konuşuyor. Adam bana ezbere konuşuyosun diyor. Ben bişey söylediysem o konuyla ilgili bilgim vardır. Sen ön yargıyla bilmedigimi sanıyosun sadece. 😂
Niye dostum sen ilahı falan mısın? Konuştuğun konudaki bildiğin şeyin kesin doğru olduğunu kime doğrulatıyorsun da bize böyle muamele çekiyorsun? Adam McDonalds'ta bir kampanya paylaşmış gelmişsiniz altında boykot diye car car konuşup sonra size geri kafalı diyince "Ya biz kim ne yerse yesin" diyorsunuz. Kes sesini kapat çeneni milleti germe o zaman. Konunun altında birikmesi gereken mesajlar teşekkürler, faydalandım, sağ ol gibi şeyler olması gerekiyorken boykot boykot diye ötüyorsunuz.

Batıyor insanlara hocam. Sanki kimse almassın, yemesin vs hakaret ettik. demek ki rahatsız ediyorsa vardır haklı olduğumuz bir yer.
gram haklı olduğun konu yok ya. insanlar alır yerim demiş arka kapınıza bir şeyler zuhur etmiş gibi zorunuza gitmiş. madem isteyen yer kapayacaksın çeneni kendi boykotunu kendin yapacaksın.

kendine eğitim görevlisi demesi beni kopardı ya
Niye dostum sen ilahı falan mısın? Konuştuğun konudaki bildiğin şeyin kesin doğru olduğunu kime doğrulatıyorsun da bize böyle muamele çekiyorsun? Adam McDonalds'ta bir kampanya paylaşmış gelmişsiniz altında boykot diye car car konuşup sonra size geri kafalı diyince "Ya biz kim ne yerse yesin" diyorsunuz. Kes sesini kapat çeneni milleti germe o zaman. Konunun altında birikmesi gereken mesajlar teşekkürler, faydalandım, sağ ol gibi şeyler olması gerekiyorken boykot boykot diye ötüyorsunuz.
Benim söylemediğim sözleri söylemişim gibi konuşuyorsun ordan kendi kendine linçliyosun. Adın bi de mustafa olacak adından utan be.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MEJA
Sizi niye gerdi oglum bu kadar boykot yapın dememiz size ne zararı var İsrailli felan mısınız?

Benim söylemediğim sözleri söylemişim gibi konuşuyorsun ordan kendi kendine linçliyosun. Adın bi de mustafa olacak adından utan be.
Lan düdüklü tencere aynı akıl sokaktaki itte var gibi ağır ithamlar etmen yetmiyor bir de gelip benim değil de anamın babamın koyduğu isme mi karışıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Lan düdüklü tencere aynı akıl sokaktaki itte var gibi ağır ithamlar etmen yetmiyor bir de gelip benim değil de anamın babamın koyduğu isme mi karışıyorsun
Yalan mı söyledik. Aynı ahlak itte de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de sana da söylemedim sen üstüne alınmışsın ben ne yapayım.

ya burda şov yapıyo o kadar umursasa ürünlerin hepsini boykot eder bir de birisi yardım istese etmez ama burda klavyede aslan kesiliyor

boşa geçmiş bir ömür uğraşma Mustafa
Konuda bahsetmek istediğim konunun altında boykot boykot yazmaktansa millet ne yapıyorsa yapsın dışarıya vurup başkasını tilt etmesin, forumu forum olarak kullansın diye yazıyorum. Gelmiş niye rahatsız oldun İsrailli misin diyor :D

Mesajda kullandığım geri kafalı, Filistin savunuyor diye değil forumu forum gibi kullanmıyorlar gelip olay çıkartıyorlar diye. Bunlar da biricik Filistinler'ine laf değdirtmiyor. Savaş çıksa gidecek sanki.

Hep din kardeşimiz diye diye ülkenin anası ağladı yıllardır, hepinize bravo dostlar. Bir de edecek laf bulamayınca gelmiş babamın koyduğu isme el sürüyor, sen kimsin oğlum benim adıma laf yapıyorsun? Eğitim görevlisi diye isim koymuş bir de.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri