Yardım Matx Kasa Zorlukları ve Matx Kasa Önerisi

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,879
Bütçem 6000-7000tl belki biraz daha çıkabilirim atx psu bakıyorum 5070Ti colorful veya 5070Ti amp alıcam Lian li hydroshift 360Mm sıvı soğutmak var genel olarak bu kriterleri sağlayan beyaz matx kasa arıyorum genel olarak matx kasa zorlukları nelerdir

Anakart olarak rog b850G alıcam

Bütçem 6000-7000tl belki biraz daha çıkabilirim atx psu bakıyorum 5070Ti colorful veya 5070Ti amp alıcam Lian li hydroshift 360Mm sıvı soğutmak var genel olarak bu kriterleri sağlayan beyaz matx kasa arıyorum genel olarak matx kasa zorlukları nelerdir

Küçük olması dışında bir dezavantaj yok :D

Boyu değil işlevi önemli jombom 🤣🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablolama konusunda sıkıntı çıkıyor baya zor kablolaması diyenler çok

Bu kasa muazzam duruyor asia horse fanlarıyla seni denemek istiyorum ama psu bulmam lazım

Lian li o11d flow mini v2 beyaz modeli hoş duruyor. Ben de aldım bayramda kurulumunu yapacağım.

Boyu değil işlevi önemli jombom 🤣🤣

Kablolama konusunda sıkıntı çıkıyor baya zor kablolaması diyenler çok

Bu kasa muazzam duruyor asia horse fanlarıyla seni denemek istiyorum ama psu bulmam lazım
Modüler psu varsa kablolamada sorun çıkarmaz ancak modüler olmayan psularda kablo sığmaması gibi şeyler olabiliyor. ( 5 santim anahtar kaç tonluk arabayı bağırtıyor önemli olan işlev XD)

Modüler psu varsa kablolamada sorun çıkarmaz ancak modüler olmayan psularda kablo sığmaması gibi şeyler olabiliyor. ( 5 santim anahtar kaç tonluk arabayı bağırtıyor önemli olan işlev XD)
Atx psu takılmıyor sfx istiyor Loki dışında adam akıllı psu yok 1000W plat loki A tier miş

Lian li o11d flow mini v2 beyaz modeli hoş duruyor. Ben de aldım bayramda kurulumunu yapacağım.
Matx değil hocam o kasa atx kasa arkasında fazla yeri var

Şimdi tam olarak ne lazım sana, atx psu derken, atx 3.1 kasa ve atx 3.1 modüler psu mu lazım?

Şimdi tam olarak ne lazım sana, atx psu derken, atx 3.1 kasa ve atx 3.1 modüler psu mu lazım?
matx kasa arıyorum kral psu atx bakıyordum ama fazla seçenek yok olanlarda pahalı sfx psu ve matx kasa lazım

10dan sonra yüzde 15 daha düşüyor fiyatları

Pahalı hocam itopya a21 plusu 2.500 Liraya veriyor ara sıra vatan %50 indirim yapsa anca kurtarıyor. A23 zaten çok pahalı bu arada Vatanda

lian li vector v100r mini var onu alabilirsin

Böyle bir kasa istemiyorum ki istesem elimdeki kasayı ve anakartı satmam atx devam ederim Lian li a3 veya attığım gibi bir kasa bakıyorum

Pahalı hocam itopya a21 plusu 2.500 Liraya veriyor ara sıra vatan %50 indirim yapsa anca kurtarıyor. A23 zaten çok pahalı bu arada Vatanda
Kötü kasalar pek benlik değil güzel mini sistem toplamaya çalışıyorum açıkcası

lian li vector v100r mini var onu alabilirsin
Detaylı bakmam lazım açıkçası kasanın çok büyük olmasını istemiyorum o yüzden sıcak bakmamakla beraber biraz bakayım şans vermek lazım

Böyle bir kasa istemiyorum ki istesem elimdeki kasayı ve anakartı satmam atx devam ederim Lian li a3 veya attığım gibi bir kasa bakıyorum

Kötü kasalar pek benlik değil güzel mini sistem toplamaya çalışıyorum açıkcası
1778412716885.webp

ben bunu okuyup cevap verdim

Geri