Devlet Benimle Oyun Mu Oynuyor?

yakar41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
627
Dostlar ben ruhsal sorunları olan gireyim
2022 senesinde bursa Uludağ üniversitesi nde tedavi gördüm
Hastalığım bipolar bozukluk tip1 rapor almak istedim engelli raporu ilk yıl %40 oran aldım ve çok mutluydum ekpss girip memur olacağımı sanıyordum ve bunun üzerine ekpss kursu satın aldım 5 bin TL ye her şey güzel ilerlerken benim raporun süresi doldu tekrar rapor almak istedim bir de ne göreyim
Raporda depresif bozukluk kısmen düzelmiş rdm normal diye %20 ye düşürdüler ve ben ekpss giremedim .. İtiraz ettim yine olmadı ama asıl düşündüren şu sınav başvuru tarihi süresi dolduktan sonra rapora tekrar başvurdum ve %40 raporu bipolar bozukluk olarak aldım ancak ekpss treni kaçtı gitti ..
Çok mutsuzum bu seferde raporda yazan öfke kontrölü , saldirganlik , atak vs derken özel sektörde işe giremiyorum ama bir iyi tarafı bu rapor 2029 yılına kadar geçerli şimdi dostlar ben ne yapayım bana bir akıl verin lütfen..

bak eğer bir şey olacaksa dağları dolaşır kıtaları aşar yine olur ama bir iş olmayacaksa arşa kadar zorlasan da olmaz sakin ol nasip değilmiş ekpss birdaha ne zamansa o zaman girersin sıkıldığını yeter artık birşeyler başarayım diyorsun anlıyorum sıkma canını elbet bir gün

geçmiş olsun ağam,yapacak bir şey yok

benim de başıma benzer bir şey geldi

ortaokulda akranlarımla anlaşamıyorum diye ailem götürdü araştırma hastanesine

ondan dolayı çok zor ehliyete başvurabildim,

sağlık raporu almaya gittiğimde oradan oraya yolladılar

"sen şimdi normal devlet hastanesine gitmemişsin araştırma hastanesine gitmişsin ondan dolayı sana ne teşhiş kondu göremiyoruz,ilaç da vermemiş oradan da bilemiyoruz,sen git o hastaneden rapor al gel dediler"

sonra o da dikkat bozukluğu çıkmasın mı

gittim bir de binlerce tl para verip dikkat testine girdim

%20 ye düştü diye sevinmen gerekirken üzülüyorsan devlet hata yapmış %100 yapması lazımdı.

%20 ye düştü diye sevinmen gerekirken üzülüyorsan devlet hata yapmış %100 yapması lazımdı.
Kanka öyle düşünme bir tanıdığım var %70 engelli raporu var görme ile alakalı adam kendi rapor almak için 40 takla attı ve suanki durumda memur ve engelli olması memur olmasını kolaylaştırdı kızı kyk da kalıyor engelli yakını kontenjanından yine engelli ayağına toki çıktı onlara yine engelli muhabbetine ucuz araba aldı yani adam ***** değil böyle şeyleri kullanmaya çalışmış o kadar şahsen ben engelli raporum olsun isterim otvsiz araba sırf rapor var diye toki felan güzel olay yani

Kanka öyle düşünme bir tanıdığım var %70 engelli raporu var görme ile alakalı adam kendi rapor almak için 40 takla attı ve suanki durumda memur ve engelli olması memur olmasını kolaylaştırdı kızı kyk da kalıyor engelli yakını kontenjanından yine engelli ayağına toki çıktı onlara yine engelli muhabbetine ucuz araba aldı yani adam ***** değil böyle şeyleri kullanmaya çalışmış o kadar şahsen ben engelli raporum olsun isterim otvsiz araba sırf rapor var diye toki felan güzel olay yani
bahsettiğim durum bu değil avantajlarını biliyorum ama sırf avantajları için sağlığından olmayı istemek ummak mantıksız. Babam %70 engelli %90 dan %70e düştü keşke sağlıklı olsaydı engeli olmasaydı. Otobüslere ücretsiz binmek dışında bir avantajını kullanmadı.

bahsettiğim durum bu değil avantajlarını biliyorum ama sırf avantajları için sağlığından olmayı istemek ummak mantıksız. Babam %70 engelli %90 dan %70e düştü keşke sağlıklı olsaydı engeli olmasaydı. Otobüslere ücretsiz binmek dışında bir avantajını kullanmadı.
İstese kullanabilirdi engelini bilmiyorum ama geçmiş olsun engelli raporun var diye otvsiz araba alıyosun bundan güzel olay mi var bir kere

Neden kullanmadığını bende bilmiyorum. Keşke herkes otvsiz en azından ötvsi insancıl boyutlarda arac alabilse.
Eee abi ikna et hani en azından alsın kendi üstüne sen kullan sana faydası olsun

Eee abi ikna et hani en azından alsın kendi üstüne sen kullan sana faydası olsun
valla babamla 4-5 senedir konuşmuyoruz iki ayrı düşmanız farklı yerlerde yaşıyoruz zaten kendisini bu yaşıma kadar ayda 1-2 defa görüyordum öyle baba oğul ilişkisi yok. Bir ara amcam denedi onun üstüne almayı sonra alamadılar detayını bilmiyorum

bak eğer bir şey olacaksa dağları dolaşır kıtaları aşar yine olur ama bir iş olmayacaksa arşa kadar zorlasan da olmaz sakin ol nasip değilmiş ekpss birdaha ne zamansa o zaman girersin sıkıldığını yeter artık birşeyler başarayım diyorsun anlıyorum sıkma canını elbet bir gün
Lise mezunuyum sorun o ailem bipolarim diye okutmak istemiyor şehir dışına

valla babamla 4-5 senedir konuşmuyoruz iki ayrı düşmanız farklı yerlerde yaşıyoruz zaten kendisini bu yaşıma kadar ayda 1-2 defa görüyordum öyle baba oğul ilişkisi yok. Bir ara amcam denedi onun üstüne almayı sonra alamadılar detayını bilmiyorum
Sağlık olsun kardom

Geri