Goodbye Dpi Turkey Bitcoin Uzantılı Dosya Buldum

Reaksiyon skoru
4
goodbye dpi'ı yükeyip bir kere aktif edip sonra kapatıp silmeye çalıştığımda tek bir dosya haricinde her şey siliniyor ve o dosyanın uzantısıdada ''......bitcoin....'' yazıyordu, (ekteki dosyada zaten var) o zararlı bir yazılımmı ya da tam olarak ne? arkada mining mi yapıyor? bu işlerden anlayan birileri kontrol edebilirmi?
1778439829189.webp

Dostum dünde aynı konuyu açtın githubdan indirmiyorsan olur bu ayrıca daha iyi tuneller var bunda ne ısrar

böyle bişe varmı gerçekmi.

Dostum dünde aynı konuyu açtın githubdan indirmiyorsan olur bu ayrıca daha iyi tuneller var bunda ne ısrar
ilk olarak; hesabı oluşturdum, birkaç dakika sonra bu konuyu açtım, yani senin dediğin gibi dünde aynı konuyu açmadım, o başkasıdır, hesap oluşturma tarihine bakabilirsin.

ikinci olarak; github'dan, orjinal sayfasından yükledim, ve bunu iki farklı bilgisayarda 4-5 defadan çok denedim ve hepsinde aynı şey çıktı, o da yetmedi recep baltaşın videosundaki linkteki github sayfasına baktım (zaten benim önceden girdiğimle aynıydı ama garanti olsun diye) o da aynı sonucu verdi.

üçüncü olarak; bunda ısrar etmemin bir sebebi yok ve ben ısrarda etmedim, en bilindik ve tek duyduğum buydu, ve bende bunu kullanıyordum, böyle bir şey farkettim ve bunu diğer insanlara sormak, onları bilgilendirmek, onlardan bilgi almak için paylaştım.

teşekkür ederim.

böyle bişe varmı gerçekmi.
goodbye dpi klasörü aç, sonra ''x86_64'' klasörünü aç, daha sonrasında en altta ''WinDivert64.sys'' isimli bir dosya olması lazım, ona sağ tıklayıp ''özellikler'' ''ayrıntılar'' bölümünden uzantısını görebilir, ya da goodbyedpi çalışırken ''WinDivert64.sys'' dosyasını silmeye çalışırsan tam ekranda ilk paylaştığım fotoğraftaki uyarıyı görebilirsin

goodbye dpi klasörü aç, sonra ''x86_64'' klasörünü aç, daha sonrasında en altta ''WinDivert64.sys'' isimli bir dosya olması lazım, ona sağ tıklayıp ''özellikler'' ''ayrıntılar'' bölümünden uzantısını görebilir, ya da goodbyedpi çalışırken ''WinDivert64.sys'' dosyasını silmeye çalışırsan tam ekranda ilk paylaştığım fotoğraftaki uyarıyı görebilirsin
afied olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,768
Üyeler
195,151
Son üye
foccin
Geri