Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Jasre

80+
Reaksiyon skoru
9
2020 yılında toplanmıs bi kasa olup urunlerin kutusu faturası garantisi elimde yok bunu da hesaba katarsak bu sistemi 2.el kac TL'ye satabilirim.(Acelem yok hemen satılmasına ihtiyacım yok biraz tok fiyat verebilirsiniz.)

anakart: msi b450m a pro max
islemci: ryzen 5 3500x
islemci sogutması: 120mm sıvı sogutma
ekran kartı: palit gtx 1660super 6gb 192bit
ssd: 1tb intel nvme ssd onun dısında cok bi bilgim yok
ram: kingston hyperx fury 2x8gb rgb
kasa: asus tuf gt501
psu: power boost 550w

sorunsuz calısıyor sadece yukselttigim icin satıcam kasanın falan gereksiz pahalı oldugunu dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

2020 yılında toplanmıs bi kasa olup urunlerin kutusu faturası garantisi elimde yok bunu da hesaba katarsak bu sistemi 2.el kac TL'ye satabilirim.(Acelem yok hemen satılmasına ihtiyacım yok biraz tok fiyat verebilirsiniz.)

anakart: msi b450m a pro max
islemci: ryzen 5 3500x
islemci sogutması: 120mm sıvı sogutma
ekran kartı: palit gtx 1660super 6gb 192bit
ssd: 1tb intel nvme ssd onun dısında cok bi bilgim yok
ram: kingston hyperx fury 2x8gb rgb
kasa: asus tuf gt501
psu: power boost 550w

sorunsuz calısıyor sadece yukselttigim icin satıcam kasanın falan gereksiz pahalı oldugunu dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart 2000-2300
İşlemci 2000
İşlemci soğutması 600-700
Ekran kartı 4500
SSD Gen 3 ise 4000 Gen 4 ise 4500 civarı
Ramler MHz'ine göre 4000 4500 civarı RGB oldukları için
kasa ortalama 3 civarı
PSU 750 TL

Anakart 2000-2300
İşlemci 2000
İşlemci soğutması 600-700
Ekran kartı 4500
SSD Gen 3 ise 4000 Gen 4 ise 4500 civarı
Ramler MHz'ine göre 4000 4500 civarı RGB oldukları için
kasa ortalama 3 civarı
PSU 750 TL
bu fiyatlara tek tek satmamı mı önerirsiniz yoksa direkt sistem olarak mı satmak daha mantıklı

bu fiyatlara tek tek satmamı mı önerirsiniz yoksa direkt sistem olarak mı satmak daha mantıklı
Direk sistem olarak bu fiyatlara satman zor bu verdiğim fiyatlar 2. eldeki ortalama satış fiyatları. Ben de al sat ile uğraşıyorum ve ne eksik ne fazla ortalaması bu fiyatlardan gidiyor.

Direk sistem olarak bu fiyatlara satman zor bu verdiğim fiyatlar 2. eldeki ortalama satış fiyatları. Ben de al sat ile uğraşıyorum ve ne eksik ne fazla ortalaması bu fiyatlardan gidiyor.
tesekkurler hocam tek tek satmayı deneyecegim o zaman ve bir sorum olucak satarken isime yarayacak bildiginiz ipucları ya da sunu böyle yaparsan daha hızlı kolay olur diyebilceginiz bir öneriniz varsa duymak isterim.

tesekkurler hocam tek tek satmayı deneyecegim o zaman ve bir sorum olucak satarken isime yarayacak bildiginiz ipucları ya da sunu böyle yaparsan daha hızlı kolay olur diyebilceginiz bir öneriniz varsa duymak isterim.
Sistemi parçalamadan önce tüm ürünlerin testlerini yapıp fotoğrafla. Ekran kartı için furmark depolamalar için HDSentinel işlemci için aida64 ram için OCCT gibi. Test soran olursa elinde bulunsun. Ürünleri mümkünse satacağın zaman alacak kişinin gözü önünde test edin sonrasında bozuk bu diyemesin. Kargo ile ürün satacaksan param güvende ya da cüzdanım güvende kullanma. Elden veya havale sonrası sat.

Sistemi parçalamadan önce tüm ürünlerin testlerini yapıp fotoğrafla. Ekran kartı için furmark depolamalar için HDSentinel işlemci için aida64 ram için OCCT gibi. Test soran olursa elinde bulunsun. Ürünleri mümkünse satacağın zaman alacak kişinin gözü önünde test edin sonrasında bozuk bu diyemesin. Kargo ile ürün satacaksan param güvende ya da cüzdanım güvende kullanma. Elden veya havale sonrası sat.
hocam meraktan soruyorum kargo kullanıcaksam neden cg/pg kullanmamak lazım

hocam meraktan soruyorum kargo kullanıcaksam neden cg/pg kullanmamak lazım
Sorun yaşama/dolandırılma şansın var düşükte olsa. Kolay değiştirilebilecek veya kolay hasar görebilecek ürünler harici kullanabilirsin de ama ben kullanmazdım.

Geri