xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,320
Les amcamın dediği gibi 1 dolar teklif ediyorum.
sahibindende kasanın sıfırını gameline kendisi 2800 e satıyor zaten tek tek parça fiyatı yapacak olursakGüncel kullandığım cihaz yükseltmeyi planlıyorum satmak için aciliyetim yok biraz tok satıcı fiyatı istiyorum
ANAKART : ASUS B 450M DRAGON
EKRAN KARTI : ASUS AMD RADEON RX6650 XT
RAM : 16GB
SSD : 500GB
İŞLEMCİ : RYZEN 5 5600
KASA : Gameline Grand premium 7x argb fan (bunu 1 2 ay önce sıfır aldım garantisi var 4200 şuan kasa fiyatı)
ekipmanlar ( ekran kartı ram vb.) itopyadan tek parça olarak alınmıştı hepsinin kutusu faturası var garanti bitti ama
Mouse logitech g prox Süperlight
Klavye Dümenden bi klavye fiyata dahil etmeyelim
Kulaklık ASUS TUF GAMİNG h3
MOUSEPAD steelseries
Süperlight kutu fatura fln yok kulaklığın var oda itopyadan alınmıştı
Sadece kasa fiyatı da verebilirsiniz genel ekipmanlarla beraber de . Belittiğim gibi aciliyetten satmıyorum normal piyasa fiyatı nedir ?
Paralel evrendemi kral?Kasanın 25 k ederi var eğer ekipmanlarla beraber satıcaksan 35 k civarına çıkar bu tutar
15-16Güncel kullandığım cihaz yükseltmeyi planlıyorum satmak için aciliyetim yok biraz tok satıcı fiyatı istiyorum
ANAKART : ASUS B 450M DRAGON
EKRAN KARTI : ASUS AMD RADEON RX6650 XT
RAM : 16GB
SSD : 500GB
İŞLEMCİ : RYZEN 5 5600
KASA : Gameline Grand premium 7x argb fan (bunu 1 2 ay önce sıfır aldım garantisi var 4200 şuan kasa fiyatı)
ekipmanlar ( ekran kartı ram vb.) itopyadan tek parça olarak alınmıştı hepsinin kutusu faturası var garanti bitti ama
Mouse logitech g prox Süperlight
Klavye Dümenden bi klavye fiyata dahil etmeyelim
Kulaklık ASUS TUF GAMİNG h3
MOUSEPAD steelseries
Süperlight kutu fatura fln yok kulaklığın var oda itopyadan alınmıştı
Sadece kasa fiyatı da verebilirsiniz genel ekipmanlarla beraber de . Belittiğim gibi aciliyetten satmıyorum normal piyasa fiyatı nedir ?
Onu görmemiştim şimdi gördüm keşke Ordan alsaymışım ben 4200 e aldım Trendyoldansahibindende kasanın sıfırını gameline kendisi 2800 e satıyor zaten tek tek parça fiyatı yapacak olursak
anakart 1600
ram 800
ssd 900 ( ortalama fiyat marka model yok)
işlemci 3250 ( soğutucu bilgisi yok sanırım stock fan)
ekran kartı 7000 tl
kasa 2300 tl
psu bilgisi yok o da 1200 tl olsun hadi bu sistemi besleyecek giriş-orta seviye psular 1700 tl falan zaten iyzico ile 1200 e alabilir onu da.
yani parçaları tek tek almak isteyen biri 17k civarına alabiliyor bu parçaların pazarlığı vb var dersen en fazla 15.5 16k civarına satarsın kasanı