Yardım ! 2x8 Gb Ram Mevcut 1x16 Gb Ram Eklemek İstiyorum Mümkün Mü

Alırsam 16lığın aynısını alırım hocam bu sefer cift kanal tek kanal olayı ortadan kalkmış mı olur yani mavi ekran yersin dediği bilgisayarcının
Şuan da yemezsin de evet kalkmış olur.

farklı ram frekansı taksan bile %99 bir şey olmaz . anakart zaten xmp de senin yerine bile seçiyor . 2 ve 4 slotunun birine 16 gb rami koy Dual channeli onlar yapsın , kalan 8i herhangi kalan slota koy

farklı ram frekansı taksan bile %99 bir şey olmaz . anakart zaten xmp de senin yerine bile seçiyor . 2 ve 4 slotunun birine 16 gb rami koy Dual channeli onlar yapsın , kalan 8i herhangi kalan slota koy
Ram marka model her şey aynı bilgisayarcı bana sorun olur mavi ekran yiyebilirsin dedi o yüzden tedirgin oldum şuan 2 ve 4 de 8gbler takılı 16yı takmadık bilgisayarcı öyle diyince

Ram marka model her şey aynı bilgisayarcı bana sorun olur mavi ekran yiyebilirsin dedi o yüzden tedirgin oldum şuan 2 ve 4 de 8gbler takılı 16yı takmadık bilgisayarcı öyle diyince
herkes bir şey söyler zaten çok dertme :D mesela 3000 mhz 3200 ram olsa bile , anakartlar xmp den 3000 e cekiyor . kolay kolay sorun yaşanmıyor artık bu devirde sadece önemli olan 2 ve 4 slotların dolu olması onlar dual channel için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,916
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri