YouTube İzlenmelerim Düşte Ne Yapabilirım

normal degilmi tsk vidrolarinin arkasina sacma sapan phonk muzikler koyup paylasiyon belki sansa bala birkac shorts videon tutar o kadar bu konulara ilgin varsa otur duzgun videolar cek biseyler anlat

Dostum youtube hakkında kim ne bildiğini iddia ediyorsa hiçbirini dinleme. Yaklaşık 5 yıldır yt içerik üretiyorum. Uzun videolar, kısa videolar her türlü içeriği denedim. Otomasyon videolar yaptım, AI destekli videolar yaptım. Sana şu kadar söyleyim eğer YT istemiyorsa para kazanamıyorsun. Bir shorts kanalımda 24milyon izlenmesi olan bir videom var fakat diğer videolar 1milyonu aşamadı. Eğer gerçek kişi değilsen ve Türkiye'de yaşıyorsan YT bir süre sonra kanalın gelirine cap atıyor ve üzerine çıkamıyorsun. Bunu sana 20'den fazla kanal büyütüp satmış, yöneticiliğini yapmış birisi olarak söylüyorum.

Dostum youtube hakkında kim ne bildiğini iddia ediyorsa hiçbirini dinleme. Yaklaşık 5 yıldır yt içerik üretiyorum. Uzun videolar, kısa videolar her türlü içeriği denedim. Otomasyon videolar yaptım, AI destekli videolar yaptım. Sana şu kadar söyleyim eğer YT istemiyorsa para kazanamıyorsun. Bir shorts kanalımda 24milyon izlenmesi olan bir videom var fakat diğer videolar 1milyonu aşamadı. Eğer gerçek kişi değilsen ve Türkiye'de yaşıyorsan YT bir süre sonra kanalın gelirine cap atıyor ve üzerine çıkamıyorsun. Bunu sana 20'den fazla kanal büyütüp satmış, yöneticiliğini yapmış birisi olarak söylüyorum.
saolasın hocam ama bilmiyorum kanalımda böyle dalgalanma oldu umarım düzelir ben yinede otoriteli bi şekilde videolar atıp hedefime ulaşacağım çopu insan diyor bırak yapamazsın izlenmez fln ama ben başarmak istiyorum ve başaracağıma inanıyorum daha kanalım 1 aylık daha yeni doldurdu ilk ayını :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki napmam gerek bu durum için yapılcak bişey varmı

Son düzenleme:
Geri