itsmertkadir
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Arkadaşlar merhaba sistemim imza bölümümde bulunan sistem, bios güncellemesi yaptıktan sonra cs2 de fpsim çok aşırı derecede düştü. Normalde dust2 mirage mapinde 300 ün altına zor inerken şimdi çatışma esnasında 140 150 leri görüyor anlık bi anda geri 250 260a çıkıyor ekranım 240 hz hem ondan dolayı hemde bu dalgalanmadan dolayı aşırı donma takılma hissediyorum. cybershoe, xplay gibi sunucularda fps komutu oluyor oraların fps komutu açık şekilde 24 slotlu dm sunucularında 240fps altına çok nadirdir düştüğü yani ne zaman baksam 300 üzeri oluyordu 24 slot fullken şuan 120 lere falan düşüyor bi anda 200 e çıkıyor.
CS2 ayarlarında her şey düşük çözünürlük düşük denedim olmadı yüksek denedim olmadı normalde 1920x1080 oynuyorum model ve gölge ortada diğer her şey düşük ve performansta oluyor filtre ayarıda 16x de, nvida ayarları zaten belirli bi kaç ayarı var internette herkesin söylediği onlar o şekilde, Bios ayarlarında pbo açık resize bar vesaire açık ramler için DOCP etkin, Yardımcı olacak varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
CS2 ayarlarında her şey düşük çözünürlük düşük denedim olmadı yüksek denedim olmadı normalde 1920x1080 oynuyorum model ve gölge ortada diğer her şey düşük ve performansta oluyor filtre ayarıda 16x de, nvida ayarları zaten belirli bi kaç ayarı var internette herkesin söylediği onlar o şekilde, Bios ayarlarında pbo açık resize bar vesaire açık ramler için DOCP etkin, Yardımcı olacak varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.