aula f75 e selamlarBenimki geldi şansa da knob kırık çıktı. Beylikdüzü civarı cidden ihtiyacı olan öğrenci bir arkadaşa ücretsiz verebilirim dm
Alıntıyı görüntüle
aula f75 e selamlarBenimki geldi şansa da knob kırık çıktı. Beylikdüzü civarı cidden ihtiyacı olan öğrenci bir arkadaşa ücretsiz verebilirim dm
Alıntıyı görüntüle
Bende sorun yok hocam çalışıyorBenim klavye de şimdi geldi WASD, Tab, UIOP tuşu dahil çoğu tuşu çalışmıyor, bu şekilde teslim alan veya sıkıntı yaşayan var mı acaba ?
değişim isteyeceğim neredeyse çoğu tuşu çalışmıyor maalesefBende sorun yok hocam çalışıyor
İsteyin hocam en doğal hakkınızdeğişim isteyeceğim neredeyse çoğu tuşu çalışmıyor maalesef
Allah akıl fikir versin geçmiş olsun çok da üzerine gitmeyin yazık
Yok valla anlam veremediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Niyetim dalga geçmek değildi. Müzik de ilanı görünce zihnimde belirdi ekleyeyim dedim. Yani komik desem gülemiyorum garip desem şaşıramıyorumAllah akıl fikir versin geçmiş olsun çok da üzerine gitmeyin yazık
hocam nasıl alabildinizbi anlatır mısınız bende ekran açılmıyor bile yaBen ikisini de alabildim. Onla ilgili bir sınır yok. Sadece kullanıcı sepet işlemi ile ilgili genel bir sınır vardı. Sürekli sepetten düşüyordu. Bu durum yine aynı şekilde genel bir durumdu.
Alıntıyı görüntüle
Usbnin portunu değiştirdim iyi oturttum düzeldi benimKnob basınca sesi kapatıyor fakat çevirince çalışmıyor. Deneyen var mı?