Yardım Cs'de 50 Ping Alırken Şuan 72 Ping, Vpn'le Daha İyi Ping Alıyorum?

ErenMaiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,287
Türk telekom taahüt yeniledik. ardından fiberciler kapıya geldi imza aldılar yöneticiden. sonrasında 1 hafta geçti. 2-3 gündür CS'de almam gereken pingden +20 fazla ping almaya başladım yerel serverlarda sıkıntı yok aynı ping . napmak lazım

abonelik profili yenilenmiş, bende 15 yıldır tt kullanıyordum 37 ping alıyordum hattı aç kapa yaptılar yenileme vs. bişeyler oldu 75e çıktı 1 yıldır böyle. ne yaptıysam düzelmedi 4 ay sonra taahüt bitince superonline geçicem mecbur

abonelik profili yenilenmiş, bende 15 yıldır tt kullanıyordum 37 ping alıyordum hattı aç kapa yaptılar yenileme vs. bişeyler oldu 75e çıktı 1 yıldır böyle. ne yaptıysam düzelmedi 4 ay sonra taahüt bitince superonline geçicem mecbur
Şikayet talebi oluşturayım bari yapcak bisi yok gibi. yenilendikten hemen sonra +20 ping olması normal değil .

Hollanda vpn'de 60 ping alıyorum. normal internetle 66 ping şaka gibi. rezillik

başka aynı durumu yaşayan varmı?

Daha önce DNS ayarı falan yaptınız belki yaptıysanız o yüzden VPN ile düzeliyor olabilir

Daha önce DNS ayarı falan yaptınız belki yaptıysanız o yüzden VPN ile düzeliyor olabilir
dns ayarı falan yapmadım her zaman 8.8.8.8 dns kullanıyodum. halen daha faceitte 75 pingle almanya serverda oynuyorum normal intle. vpnle 62 ping alıyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,169
Üyeler
196,908
Son üye
fozcinar1985
Geri