Masaüstü Bilgisayar Alımı İçin Doğru Zaman

Reaksiyon skoru
59
Bütçe
42000
42.000 TL civarı bir bütçem var DDR5 ileriye dönük GTA 6'yı çıktığında oynatabilecek sıfır bir sistem satın almak istiyorum fakat piyasadaki mevcut fiyatlarla olacak gibi değil. Ne yapmamı önerirsiniz? Beklemeli miyim, kampanya/iyi fiyat mı kovalamalıyım yoksa ikinci ele mi yönelmeliyim yardımcı olur musunuz?

burdaki sıcak fırsatları takip et kafandaki parçaları belirleyip indirime düşünce al bazı parçaları 2. el alabilirsin ama her türlü o bütçeelere göre ileriye dönük olur

Hazır sistem bakmak istiyorum, toplamakla uğraşamam diyorsan cuma günleri gaming gecesi oluyor incehesap sitesinde. OEM paketlere güzel indirim denk gelebiliyor.

burdaki sıcak fırsatları takip et kafandaki parçaları belirleyip indirime düşünce al bazı parçaları 2. el alabilirsin ama her türlü o bütçeelere göre ileriye dönük olur
Hocam işlemci olarak Ryzen 7 7800X3D düşünüyorum ama GTA 6 çıktığı vakit GTA 6'ya gücü yeter mi sonuçta yaklaşık 3 yıl önce çıkmış bir işlemci çok kararsızım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem bakmak istiyorum, toplamakla uğraşamam diyorsan cuma günleri gaming gecesi oluyor incehesap sitesinde. OEM paketlere güzel indirim denk gelebiliyor.
Hocam sizce beklemeli miyim piyasa biraz daha düşer mi çok uçmuş gibi geliyor fiyatlar

Hocam işlemci olarak Ryzen 7 7800X3D düşünüyorum ama GTA 6 çıktığı vakit GTA 6'ya gücü yeter mi sonuçta yaklaşık 3 yıl önce çıkmış bir işlemci çok kararsızım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizce beklemeli miyim piyasa biraz daha düşer mi çok uçmuş gibi geliyor fiyatlar
Bir fikrim yok. Ben de yeni yeni bilgisayar toplama/alma serüvenine başladım. Cumayı bekleyeceğim ben.

Belli bir zamanı olduğunu düşünmüyorum bilgisayar almak için. Artık kötü sistemler bile uçuk fiyatlara satılıyor. Abdullah abinin yaptığı gibi temiz düzgün bir ikinci el toplama sistem almak şu an daha mantıklı duruyor.Şimdi ikinci el alınmaz diyenler olacaktır elbette ama mevcut piyasa şartları maalesef bunu gösteriyor. Sürekli bekledikçe fiyatlar daha da yükseliyor ve alım gücü iyice düşüyor. Özellikle 42 bin TL civarında DDR5 ileriye dönük ve GTA 6’yı rahat oynatabilecek sıfır bir sistem toplamak güncel fiyatlarla oldukça zor hale geldi.Bence burada en mantıklı seçenek garantisi devam eden temiz kullanılmış parçalarla kurulmuş güçlü bir ikinci el sistem kovalamak. Özellikle ekran kartı tarafında ikinci el piyasası sıfıra göre çok daha avantajlı. Biraz araştırmayla çok daha güçlü bir sistem alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri