Yardım 2.412 Tl'ye Bu Kulaklık Alınır mı?

Koruma mısın hocam bu kulaklık ne
Hiçbir fikrimizin olmadığı konularda atıp tutarken bizim özgüven
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Hocam beğenen birkaç kişi gördüm de 2. eli ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Hiçbir fikrimizin olmadığı konularda atıp tutarken bizim özgüven
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beğenen birkaç kişi gördüm de 2. eli ne kadar sağlıklı olur bilemem.
Haklısın, aşırı beklentim yok ama iem kulaklık + ses kartı için 5k bütçe yeterli mi?

Haklısın, aşırı beklentim yok ama iem kulaklık + ses kartı için 5k bütçe yeterli mi?
Ne için alacağına ne beklediğine göre değişir. Kendi içinde ses kartı bulunan type c modellere de bakabilirsin. Veya Simgot EG280 gibi kutusundan kendi DAC'ı çıkan modellere de bakabilirsin.

Ne için alacağına ne beklediğine göre değişir. Kendi içinde ses kartı bulunan type c modellere de bakabilirsin. Veya Simgot EG280 gibi kutusundan kendi DAC'ı çıkan modellere de bakabilirsin.
Fps oyunları için ses kasma + müzik için, logitech g733 ve razer barracuda x 2022 var bende bunlarla benzer ya da daha iyi performans vermesi yeterli benim için.

Fps oyunları için ses kasma + müzik için, logitech g733 ve razer barracuda x 2022 var bende bunlarla benzer ya da daha iyi performans vermesi yeterli benim için.
Hocam bende iki tane IEM var. Birisi ATK Horizon birisi Kefine Klean. İlkini aldığım gün Cloud 3S'i kutusuna koydum daha da çıkarmadım. Airpods Pro 2 de kullanıyorum. Bu iki kulaklıktan da iyi ses kalitesi var bendeki IEM'lerin. Ve bendeki IEM'ler giriş orta seviye falan sayılır.

Buradan ve buradan bu kulaklıklar hakkında kendimce yaptığım yorumlara bakabilirsiniz. Bu bütçede Moondrop Rays, Simgot EW300, Simgot EG280'in incelemelerine, kullanıcı yorumlarına bakıp fikir edinebilirsiniz.. G733'ün performansı nasıldır bilmiyorum ama çoğu f/p IEM kulaklıktan kötüdür muhtemelen. Üzmez yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,286
Üyeler
197,171
Son üye
HTO.
Geri