🔥İndirim 🔥🔥 Mchose X9 Sıyah 3399tl + Kupon 🔥🔥

Ben de arkadaşa aldıracaktım. V9 pro X9e göre daha çok tercih edilmiş. Hem 100tl daha fırsat :d
X9 daha iyi diye biliyorum yedek pad vs çıkıyor. Sürücüleri de iyi aktif kullanıyorum memnunum.

çok iyi fiyata inmiş alcak varsa kaçirmasin

zaten kaç gündür bu kulaklıga bakıyordum koçtaşta 3400 dü yeni görmüşsünüz

ben beğenmedim bu kulaklığı belkide benim beklentim yüksekti ama bass yok denecek kadar az ses seviyesi de az geldi ses engellemesi de güzel değil hemen sararıyor ayrıca

X9 daha iyi diye biliyorum yedek pad vs çıkıyor. Sürücüleri de iyi aktif kullanıyorum memnunum.
Hocam basslari falan iyi değil diyorlar oyunlarda rahat ses kasma konusunda falanda fena değil diyorlar fakat eq olmadan bile kullanan varmış ve beklentilerini karşılıyormuş dün gecede fifine h9 sipariş ettim kablolu kulaklığa o kadar para verilmez diyorlar ve birisinin yorumunu görmüştüm h9 hakkında. H9 almayın 2 ayda ses kartı bozuldu falan diyenlerde vardı fakat x9 u kime sorsam hepsi begendigini söylüyor

V9 Pro da 3299 lira. Hangisi daha iyi?
X9
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben beğenmedim bu kulaklığı belkide benim beklentim yüksekti ama bass yok denecek kadar az ses seviyesi de az geldi ses engellemesi de güzel değil hemen sararıyor ayrıca
Beyaz renginde sararma varmış evet siyah ve pembe tercih edilir. Stok halinde basslar bir tık zayıf fakat eq yapabilirsiniz.

Arkadaşlar world pay'den öderken nasıl taksit yapabildiniz?

yapıkredi 7 taksit 3630tl 350tl kampanyası var 3280'e geliyor 7 taksitle o şekilde aldım.

Arkadaşlar world pay'den öderken nasıl taksit yapabildiniz?

worldpay bende hiç çıkmadı nasıl yapıldığını da bilmiyordum o yüzden düz aldım 350tl de okey :D

güzel fiyat

Geri