Değirmencidayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
klavye bakıyorum mchose g75 pro önerdi bi arkadaş en popüler klavye diye geçiyo milli klavyenin üst modeli iyi midir? bu alan varmı bu fiyatlara daha iyileri varmı
mchoseda manyetik ti sanırım hangisi daha iyidir ikisi arasındanManyetik olmasından ötürü bu da çokça öneriliyor
![]()
GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye
GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Bahsettiğiniz mchose mekanik hocam.mchoseda manyetik ti sanırım hangisi daha iyidir ikisi arasından
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fps oynamam bu arada sadece uzun süre götürsün ve kablosuz olsun istiyorum estetik kaygılarımdan dolayı öyle 8k hz falan gerek yok yani şart değil olsa daha iyi tabide olmasada olur
fiyat sınırm 3k hadi 3.5k diyelim şarjı uzun gitse sesi güzel olsa yeter gameraider ıda ilk defa duydum iyi midir? bu markaBahsettiğiniz mchose mekanik hocam.
Yakın zamanda abim için araştırmıştım ben de işin içinden çıkamadım valla o yüzden direkt şu diyemiyorum. Normalde fps oynamadığınız için 8k ihtiyacı yok mekanik alabilirsiniz diyecem ama manyetikler de hem yeni teknoloji hem de daha fazla basım ömrü olduğu için daha mantıklı kalıyor![]()
Gameraider gamin.gen in kendi markası ve kablosuz değil zaten. HE manyetiklerde kablosuz imkanınız çok sınırlı. O yüzden mekanikten devam edin. Aula f75 max ta, Mchose g75 pro da çok iyi ürünlerdir.fiyat sınırm 3k hadi 3.5k diyelim şarjı uzun gitse sesi güzel olsa yeter gameraider ıda ilk defa duydum iyi midir? bu marka