Samsung S24 Vs Samsung S25 Fe

Kaanskvk

80+
Reaksiyon skoru
104
Bütçe
35000
Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz fiyatlari yakin. 3 yıldır kullandigim telefonda 6.7 inc o yuzden buyuk ekran sorun olmaz. Elimde 25W sarj aleti var 25 FE alirsam 45W almam gerekebilir. Sosyal medyaya fotograf yuklerken kalite hangisinde daha iyi olur? Samsung shop indirimli erisimim var ama ikisinin de stoğu yok.

Hızlı şarj etmek çok şağlıklı değil. Sorun olmaz aksine yavaş şarjın telefon bataryası için çok faydası var. Ben 10 watt ile şarj ediyorum İphonelerimi. Tabi acil lazım olduğu anda hızlı şarj gerekli oluyor bunun dışında sorun olmaz.

S25 60 bine alınır mı peki sizce
Hızlı şarj etmek çok şağlıklı değil. Sorun olmaz aksine yavaş şarjın telefon bataryası için çok faydası var. Ben 10 watt ile şarj ediyorum İphonelerimi. Tabi acil lazım olduğu anda hızlı şarj gerekli oluyor bunun dışında sorun olmaz.

peki 25W adaptorle ile 45 arasinda cok fark olur mu? Bir de malzeme kalitesi olarak fark var mi yani premium hissiyat olarak.
Çok az fark oluyor genelde, almaya çok da gerek yok.

Hissiyat olarak fark var evet, FE serisinin kasa olarak Muadili A50 serileri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S25 60 bine alınır mı peki sizce
60 bin ne alaka 45 civarı S25in fiyatı. Ben o fiyatı versem S25 Edgeye de kayabilirdim ama 😀

Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz fiyatlari yakin. 3 yıldır kullandigim telefonda 6.7 inc o yuzden buyuk ekran sorun olmaz. Elimde 25W sarj aleti var 25 FE alirsam 45W almam gerekebilir. Sosyal medyaya fotograf yuklerken kalite hangisinde daha iyi olur? Samsung shop indirimli erisimim var ama ikisinin de stoğu yok.
s25fe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,876
Üyeler
197,570
Son üye
aslıakir
Geri