Atk Neptune N9 Ultra Frimwareye Sahipmidir

XneverX

80+
Reaksiyon skoru
14
Selam elimde ATK Neptune N9 Ultra var ve bluetooth çalışmıyor wraith esportsa mail attım ve bana frimware kurmamı söyledi ama bende driver olarak bir şey var frimware ile driverin farkını bilmiyorum ama cok az araştırdıgım zaman frimware sadece mouse klavye ve sayılı controllerlarda var gözüküyor eğerki frimwaresi varsa yardım edermisiniz yok ise yazmanız yeterli teşekkürler şimdiden

Çok biliyorsanız linki siz gönderin de :)

Baktım bulamadım atk hub içersinde firmware update olabilir. Yada kafadan sallamışta olabilir wraith belkide firmaware yok.

Firmware kulaklığın içindeki yazılımı günceller. Driver bilgisayardan kulaklığı kontrol etmek içindir.

Sorununuzu çözeceğini sanmıyorum. Klasik cevap update yap onu yap bunu yap vs.

driver içerisinde vardır varsa

Selam elimde ATK Neptune N9 Ultra var ve bluetooth çalışmıyor wraith esportsa mail attım ve bana frimware kurmamı söyledi ama bende driver olarak bir şey var frimware ile driverin farkını bilmiyorum ama cok az araştırdıgım zaman frimware sadece mouse klavye ve sayılı controllerlarda var gözüküyor eğerki frimwaresi varsa yardım edermisiniz yok ise yazmanız yeterli teşekkürler şimdiden
pc'ye kurulan driver üzerinden kablo ile bağlayarak firmwire update yapabiliyor olman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,776
Üyeler
195,726
Son üye
Livan
Geri