Yardım Ryzen 7 9700x İçin Anakart Önerisi

Hocam konuyu okumadım pek ama bir tavsiye istersen şu baya güzel fiyatlı taksit seçeneğide var. Her türlü 9700x'le problem çıkartmaz.
Hocam Buda listemde bayramdan sonraya kadar bekliycem bir süre. Mecburum çünkü şuanlık baya kararsızım ve elimde çok bütçe de yok diğer ayın başı tekrar bakıcam teşekkür ederim. Hatta muhtemelen siyah olduğu için bunu alırım

9700x 9070xt ve Asus prime b650mr kullanıyorum. Memnunum gayet işimi görüyor. 5000 tl civarına senin için bütçe dostu olabilir.

Bios ayarları da kullanışlı ve internette bir çok referans alabileceğin video var.

amazonda indirimdeyken bonus kampanyası ile 6150 tl ye aldım iş yerimde masa üstümde duruyor tavsiyedir kullanan 2 arkadaşım var . 7800x3d ve 9700x ile
1778654937307.webp

Wifi ve BT derdin yoksa Asus B850M-K gayet yeterli ve süper bana kalırsa Force’un karşılığı. Eğer BT ve Wi-Fi olsun diyorsanız

B650 önermem. B850’ler Windows 11 ready geliyor. Kurulumu sizin için basit olur başınız ağrımaz.
Win 11 kurmak çocuk oyuncağı ya şükür o tür işlere aşinayım bana sorun çıkarmaz Attığınız ve atacağınız tüm modelleri not alıyorum elime bütçe geçer geçmez anakartı ve kasayı aradan çıkaracağım teşekkür ederim :)

Win 11 kurmak çocuk oyuncağı ya şükür o tür işlere aşinayım bana sorun çıkarmaz Attığınız ve atacağınız tüm modelleri not alıyorum elime bütçe geçer geçmez anakartı ve kasayı aradan çıkaracağım teşekkür ederim :)
Kurulumdan değil BIOS ayarları olaran hazır geliyor. Yani size sorun yaşatmaz yağ gibi kurdurur. Her zaman güncelliği tercih edin. Bazı chipsetler AM5’te bir süre sonra baş ağrıtıyor Asus ve Gigabyte’ın B850’leri bunlardan değil. Tercihlerinize göre bahsettiğim 2 karttan birini alırsanız başınız hiç ağrımaz. Hayırlısı olsun hocam.

Kurulumdan değil BIOS ayarları olaran hazır geliyor. Yani size sorun yaşatmaz yağ gibi kurdurur. Her zaman güncelliği tercih edin. Bazı chipsetler AM5’te bir süre sonra baş ağrıtıyor Asus ve Gigabyte’ın B850’leri bunlardan değil. Tercihlerinize göre bahsettiğim 2 karttan birini alırsanız başınız hiç ağrımaz. Hayırlısı olsun hocam.
Eyw hocam aklımda bulunduracağım bende mümkün olduğunca kaliteli ve güncel anakart almak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri