❌İndirim Bitti! Vatan 13 Mayıs Sistem 49.999₺

intel doğru yapıyor demiyoruz ama chiptset teknolojisi ve portlarda evriliyor x870 ve x870E arasında veriyolu farkı var bir dünya
evet onu demek istedim zaten, portlar veriyolları evrildikçe anakart değiştirmek zorunlu hale geliyor, kimse 1. nesil ryzen ile aldığı anakartı 5. nesil ile kullanmıyor. O sebeple soket değişmiş değişmemiş çok önemli değil artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Galiba diyerek zaten çok bilmediğimi yansıtmak istemiştim ama etkili olmamış. AMD için de elbette var böyle bir durum. B350 ile 5700X kullanmamaları kullanamadıkları anlamına gelmiyor sanırım. O anakarta o işlemci takılabiliyor mu günün sonunda? Bilmiyorum soruyorum sadece.

Şöyle bir sistem bu bayramda yine 50-55'e gelirse direkt çökerim ama affetmem. İntel falan ama çözeriz ilerde bir şekilde :D
Fiziksel olarak takılabiliyor, bios güncellemesi ile çalışabiliyor fakat gen3 ekran kartı ve ssd kullanmak zorunda kalıyorsunuz öyle bir durumda.

Şunu da paylaşmazsınnya 😀😀😀

Ekler

• 1000123148.webp
    1000123148.webp
    152.8 KB · Hit: 196
Ben akakçe üstünden baktım arada indirime giriyor biliyorum. 25k olsun hadi yine fiyat iyi kalıyor tabi intel sistem toplamayı tercih eden için.
Sisteme ya da ederine sözüm yok ama 5060 ti harbiden gereksiz pahalı 2 3 k fazla verip 5070 bulabiliyordun 1 hafta önceye kadar

Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar fiyatı güzel, iyi ki sistemimi satmadım 40 bine 4070li sistem vardı bende 40 bine satsaydım vah halime bunu bile alamıyor olurdum.

işlemci değilde anakart değiştir deiğiniz varmı anakart upgrade ler en azından 2 k altı seçenek var

işlemci değilde anakart değiştir deiğiniz varmı anakart upgrade ler en azından 2 k altı seçenek var
Anakart değiştirmeye değmez bence PRIME Z890M-PLUS WIFI sadece bu olabilir oda çok koyuyor. 245kf içinde gerekli değil. 265f yükseltirsen olabilir

arkadaşlar alıyımı yoksa bekliyimi
Bu fiyata herhangi bir yerde muadili yok bence iyi fiyat, ama daha iyisi gelir mi vatandan veya başka bi yerden bilemiyorum.

Geri