İncehesap 1 Tl Klavye Saçmalığı

Kayıtta iki seçenek mi çıktı; biri 500 küsur TL, diğeri 1 TL olarak mı görünüyor? Sadece 500 küsürlük olanı seçtiysen iade almaları lazım. Ama tek seçenek çıkıp onu gönderdiysen 1 TL iade yaparlarsa ne olacak
ikisini aynı ürün olarak satmamışlar ki öyle yapabilirler ama yasal olarak bu uyanıklığın altında kalırlar. madem ikisi aynı ürünse o zaman ikisini de 1 tl den satacak. değilse pahalı olanı iade etmek istiyor adam pahalı olanı iade alacaklar

şimdi aynı numara ve aynı kişi tekrar aradı dedi işte bi yanlışlık olmuş tamam tarafınıza 549 tl iade yapılacak diye belirtti.

Ekler

• 1778677212143.webp
    1778677212143.webp
    18.3 KB · Hit: 82
ikisini aynı ürün olarak satmamışlar ki öyle yapabilirler ama yasal olarak bu uyanıklığın altında kalırlar. madem ikisi aynı ürünse o zaman ikisini de 1 tl den satacak. değilse pahalı olanı iade etmek istiyor adam pahalı olanı iade alacaklar
Tabii Madem sadece 1 tane alıma özelse, sepete 1 taneden fazla ekletmemesi gerekiyor.

şimdi aynı numara ve aynı kişi tekrar aradı dedi işte bi yanlışlık olmuş tamam tarafınıza 549 tl iade yapılacak diye belirtti.
Adamlar olayı anlamamıştır olur öyle şeyler, çözdülerse ne mutlu sana bazıları inat ediyor bir de çözmeme konusunda 😀

1000 stok gösterip 3-5 kişiye dağıttılar ellerine böyle fırsat geçince uyanıklık yapmışlar aç bunlar aç adamın 300-500 tl sine çökecekler
thh şikayet edeceğimi belirttim açık açık tüm kampanya şartlarını da söyledim sonra beni tekrar aradı işte kusura bakmayın yanlışlık olmuş ben görmemişim falan filan ayakları birde ilk görüşmede dalga geçerek şikayet edebilirsiniz diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,533
Üyeler
196,984
Son üye
hamzaturk
Geri