🔥İndirim Amazon Kahvelerde Indırım 2. Ürüne Yüzde 40

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,396
1778692615305.webp

ÜStteki linkte bir sürü kampanya var ben hangi kahveyi alıyorsam ondaki kampanyayı örnek gösterdim diğerlerinin fiyatlarını çok bilmediğim için bir şey yazmadım.
Ürün altında KAHVE50 diye bir kupon vardı onuda kullandım 2 tanesi 285 liraya geldi ekran görüntüsündeki tarihte 176 liraya almışım tanesini.
1778692709610.webp

1778692592793.webp

zaten mutfakta da mehmet efendi colombian çekirdek vardı :) sürekli kullanıyorum ( gurme değilim ) 2 tane aldım 50tl lik indirimi de kullandım. 1 tanesi 319 TL ye geldi. Beleş resmen. teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle

ÜStteki linkte bir sürü kampanya var ben hangi kahveyi alıyorsam ondaki kampanyayı örnek gösterdim diğerlerinin fiyatlarını çok bilmediğim için bir şey yazmadım.
Ürün altında KAHVE50 diye bir kupon vardı onuda kullandım 2 tanesi 285 liraya geldi ekran görüntüsündeki tarihte 176 liraya almışım tanesini.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mide yüzünden kahve icmeyeli 6 ay oldu.
20 bien makine 1000 liraya kahve aldım.
Makine tozlanmış. Kahvelerde bayatlamistir.

Mide yüzünden kahve icmeyeli 6 ay oldu.
20 bien makine 1000 liraya kahve aldım.
Makine tozlanmış. Kahvelerde bayatlamistir.
Safra kesesini aldırdıktan sonra çiçek gibiyim ben 🧿🧿🧿 geçmiş olsun hocam sorun nedir ?

Safra kesesini aldırdıktan sonra çiçek gibiyim ben 🧿🧿🧿 geçmiş olsun hocam sorun nedir ?
Gastrit sorunu var hocam 2 yıldır. Başlarda dışarıdan yiyince oluyordu ama artık iyice sıklaştı.
Geçen şişkinlik oldu geçmedi acile gittik.
Mide iğnesi vuruldum.
Midem kötü olunca vagus sinirine vuruyor.
Yani yemek yiyince nabız ayakta 120-130 oluyor.
Açken de midem yanıyor ve nabizlar 60-50 ye düşüyor.
Bunun sebebi vagus siniri.
Kalpte sorun yok. EKG ve kanlara bakıldı temiz. Mideyle alakalı.
15 gün falan sürüyor 2 ayda bir.
Ama bu aralar her gün midem yanıyor.
Bu sebeple 6 aydır kahve yok hayatımda.
Dışarıdan yemeği de bıraktım.
İşte salçalı ve asitli yiyecekler vs.

Gastrit sorunu var hocam 2 yıldır. Başlarda dışarıdan yiyince oluyordu ama artık iyice sıklaştı.
Geçen şişkinlik oldu geçmedi acile gittik.
Mide iğnesi vuruldum.
Midem kötü olunca vagus sinirine vuruyor.
Yani yemek yiyince nabız ayakta 120-130 oluyor.
Açken de midem yanıyor ve nabizlar 60-50 ye düşüyor.
Bunun sebebi vagus siniri.
Kalpte sorun yok. EKG ve kanlara bakıldı temiz. Mideyle alakalı.
15 gün falan sürüyor 2 ayda bir.
Ama bu aralar her gün midem yanıyor.
Bu sebeple 6 aydır kahve yok hayatımda.
Dışarıdan yemeği de bıraktım.
İşte salçalı ve asitli yiyecekler vs.
bende bu sorunlar üniversiteden beri var (2008) 2 kere helicobacter pylori tedavisi oldum 2sindede komple temizlendi ama benim şikayetlerim hep devam etti sonradan bir doktor akıl etti safra kesene bakalım dedi bam 2.5cm taş 3 4 sene geciktirdim ameliyatı bir tane profesör küçültürüz taşı dedi SAFRAX diye bir ilaç 1 sene kullandım bir şey olmadı yani demem o ki safra kesene baktır benim ameliyat olduğum gün 17 yaşında bir kızcağız safra kesesi ameliyatı oldu bence geciktirmeden bir gastroenteroloji doktoruna görün randevu alamıyorsan aile hekiminden destek iste ben 1 ay içinde hallettim hepsini 2 haftasını kendim geciktirmişimdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Evde küçük de olsa orta hallice bir espresso makinem var, espresso çekip içine süt koyarak latte yapıyorum genelde. Ona uyacak bir kahve çeşidi var mı buna arkadaşlar?

bende bu sorunlar üniversiteden beri var (2008) 2 kere helicobacter pylori tedavisi oldum 2sindede komple temizlendi ama benim şikayetlerim hep devam etti sonradan bir doktor akıl etti safra kesene bakalım dedi bam 2.5cm taş 3 4 sene geciktirdim ameliyatı bir tane profesör küçültürüz taşı dedi SAFRAX diye bir ilaç 1 sene kullandım bir şey olmadı yani demem o ki safra kesene baktır benim ameliyat olduğum gün 17 yaşında bir kızcağız safra kesesi ameliyatı oldu bence geciktirmeden bir gastroenteroloji doktoruna görün randevu alamıyorsan aile hekiminden destek iste ben 1 ay içinde hallettim hepsini 2 haftasını kendim geciktirmişimdir.
Gecmez ise bakiyik hocam :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri