V VAMPIR 80+ Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 69 Reaksiyon skoru 5 Çarşamba, 20:59 #1 Ocypus Delta L36 360mm sıvı soğutucu aldım dün elime ulaştı. Montajını yaptım fakat bilgisayar çalışırken masayı çok hafif titretiyor, ve titreşimler 1sn durup 1 sn sonra tekrar geliyor sürekli böyle devam ediyor, fanları tek tek durdurdum fakat herhangi bir sorun titreme falan fark edemedim, acaba tüm sıvı soğutucular bu tarz hafif titreşimler yapıyor mu yoksa benim soğutucuda mı sorun var
Ocypus Delta L36 360mm sıvı soğutucu aldım dün elime ulaştı. Montajını yaptım fakat bilgisayar çalışırken masayı çok hafif titretiyor, ve titreşimler 1sn durup 1 sn sonra tekrar geliyor sürekli böyle devam ediyor, fanları tek tek durdurdum fakat herhangi bir sorun titreme falan fark edemedim, acaba tüm sıvı soğutucular bu tarz hafif titreşimler yapıyor mu yoksa benim soğutucuda mı sorun var
V VAMPIR 80+ Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 69 Reaksiyon skoru 5 Çarşamba, 21:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #2
Okan Demiray 80+ Katılım 17 Nisan 2026 Mesajlar 482 Reaksiyon skoru 225 Çarşamba, 21:48 #3 Ben 16 17 tane Noctua IPPC 3000 fanlı kasa kullanırken bile titreme olmuyordu, ya hastasın ya da masa çok dengesiz.
Ben 16 17 tane Noctua IPPC 3000 fanlı kasa kullanırken bile titreme olmuyordu, ya hastasın ya da masa çok dengesiz.
S saetonn 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 535 Reaksiyon skoru 135 Çarşamba, 22:12 #4 VAMPIR yazmış: Ocypus Delta L36 360mm sıvı soğutucu aldım dün elime ulaştı. Montajını yaptım fakat bilgisayar çalışırken masayı çok hafif titretiyor, ve titreşimler 1sn durup 1 sn sonra tekrar geliyor sürekli böyle devam ediyor, fanları tek tek durdurdum fakat herhangi bir sorun titreme falan fark edemedim, acaba tüm sıvı soğutucular bu tarz hafif titreşimler yapıyor mu yoksa benim soğutucuda mı sorun var Devamı için tıklayın... masayı nasıl titretebilir ki bence sizde bi hata var
VAMPIR yazmış: Ocypus Delta L36 360mm sıvı soğutucu aldım dün elime ulaştı. Montajını yaptım fakat bilgisayar çalışırken masayı çok hafif titretiyor, ve titreşimler 1sn durup 1 sn sonra tekrar geliyor sürekli böyle devam ediyor, fanları tek tek durdurdum fakat herhangi bir sorun titreme falan fark edemedim, acaba tüm sıvı soğutucular bu tarz hafif titreşimler yapıyor mu yoksa benim soğutucuda mı sorun var Devamı için tıklayın... masayı nasıl titretebilir ki bence sizde bi hata var
V VAMPIR 80+ Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 69 Reaksiyon skoru 5 Perşembe, 07:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Okan Demiray yazmış: Ben 16 17 tane Noctua IPPC 3000 fanlı kasa kullanırken bile titreme olmuyordu, ya hastasın ya da masa çok dengesiz. Devamı için tıklayın... psikolojik olabilir dediğiniz gibi ama hava soğutmada böyle bir sorun yoktu
Okan Demiray yazmış: Ben 16 17 tane Noctua IPPC 3000 fanlı kasa kullanırken bile titreme olmuyordu, ya hastasın ya da masa çok dengesiz. Devamı için tıklayın... psikolojik olabilir dediğiniz gibi ama hava soğutmada böyle bir sorun yoktu
K.D.Yilmaz 80+ Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 68 Reaksiyon skoru 21 Perşembe, 08:02 #6 Dediniz şey mümkün değil hocam haf 700 kullanırken 22 adet fan vardı kasada 22 diyorum bakın ne titreşim ne sallanma hiç bir şey yoktu masanız dengesiz kurulum olmuş olabilir yada siz çok hassassınız
Dediniz şey mümkün değil hocam haf 700 kullanırken 22 adet fan vardı kasada 22 diyorum bakın ne titreşim ne sallanma hiç bir şey yoktu masanız dengesiz kurulum olmuş olabilir yada siz çok hassassınız