🔥İndirim İ5 12400f Rx 9060 8 Gb Sistem 29.929 Tl

bide monitör alamam ya maalesef. sağlık olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3050ti laptopta sorun olmuyor ama.
Öyle diyorsan 2k monitörle gider diyebilirsin ama ben sorun olmayacağını düşünmüyorum. 1080pde bile yer yer 8 vram yetersizken 3050ti 4gb bir model ıkınıyordur muhtemelen. 2k dan kastınız youtubeda takılmak veya film izlemekse problem olmaz ama iş oyun tarafına gelince poşetten farksızdır.

dediğin olabilir ama bende fikrimi söylüyorum bunu yaparken senden icazet mi alacağız yada forumda senin düşüncelerine göre mi hareket edeceğiz?
Estağfurullah, kimsenin kimseden icazet aldığı yok. Ben sadece sıfır ürün tavsiyesi arayan biri için sürekli ikinci el seçeneği sunulmasının yorucu olabileceğini kendi açımdan söyledim. İyi forumlar

Öyle diyorsan 2k monitörle gider diyebilirsin ama ben sorun olmayacağını düşünmüyorum. 1080pde bile yer yer 8 vram yetersizken 3050ti 4gb bir model ıkınıyordur muhtemelen. 2k dan kastınız youtubeda takılmak veya film izlemekse problem olmaz ama iş oyun tarafına gelince poşetten farksızdır.
Aman aman fps versin istemiyorum oyunlarda hocam 2k da gerekirse 1080p çekerim oyun ayarlarını hafif çamur olur ama oldun.

Lütfen ana mesaja benim açtığıma dair kredi ekleyiniz.

Foruma 40 yıl sonra girdim yine şaşırtmadı.
alt tarafı bir sistem :D kredi ne alaka :D

sanarsın rehberini & haberini copy paste yapmış :/

alt tarafı bir sistem :D kredi ne alaka :D

sanarsın rehberini & haberini copy paste yapmış :/
İlk defa böyle bir şey yazdım. Daha fazla insanın haberi olsun diye bu forumda bazı kişilere konu açtırıyorum. Hatta şu anda 1 tane daha geliyor.
Bir ara birisi çok iyi indirimlerle sıcak fırsatları kaplamıştı ve siz çok şaşırıyordunuz. Sebebi neymiş anladınız mı?

Estağfurullah, kimsenin kimseden icazet aldığı yok. Ben sadece sıfır ürün tavsiyesi arayan biri için sürekli ikinci el seçeneği sunulmasının yorucu olabileceğini kendi açımdan söyledim. İyi forumlar
insanlara avantaj veya fayda sağlayan yönlendirmeler bence yorucu değil. çünkü giriş seviye sistemlere bir kamyon para bayılıp ya keşke almasaydım daha iyileri varmış diyen çok fazla arkadaş olabiliyor. hem sıfır hem ikinci eli takip edemedikleri içinde bazen bu tip ikinci el alternatif yönlendirmeler cep kurtarabiliyor.

İlk defa böyle bir şey yazdım. Daha fazla insanın haberi olsun diye bu forumda bazı kişilere konu açtırıyorum. Hatta şu anda 1 tane daha geliyor.
Bir ara birisi çok iyi indirimlerle sıcak fırsatları kaplamıştı ve siz çok şaşırıyordunuz. Sebebi neymiş anladınız mı?
Kendin açsana konuları niye insanlara açtırıyorsun onu anlayamadım ?

1-2 bin tl daha koyup ekran kartını 9060 XT 8GB alabilmek varken düz 9060 8GB almak saçma geliyor bana

2k monitör ile iyi gider mi bu sistem ?
2024 oncesi oyunlari 2k oynarsin. Yenileride acar ama upscale framegen fln 30-40 hz de acabilir

dediğin olabilir ama bende fikrimi söylüyorum bunu yaparken senden icazet mi alacağız yada forumda senin düşüncelerine göre mi hareket edeceğiz?
O degilde 2. Elle sifir arasinda garanti farki var yani 2. Elde voltaj dustu adamin malina zarsr geldi 1 saat sonra sistem cokuyor vs bunu bilemezsin garantiside yok paran bosa gider

Yine itopya mi? Itopya piyasada 1 numara oldu su an nazar degmesin

1-2 bin tl daha koyup ekran kartını 9060 XT 8GB alabilmek varken düz 9060 8GB almak saçma geliyor bana
1-2 bin tl fark olsa keske de sen amerika kitasindami yasiyosun o fiyat farki nerde gosterde bizde alalim

Son düzenleme:
Geri