tamam şuanlık böyle dursun şuan denk gelen hiç fena değil ilgimi çekti saolasın.Hocam hemen kişiseleştire giriyorsunuz ordan windows spot seçiyorsunuz arka plandan ve windows size birbirinden güzel kaliteli fotoğraflar koyup arada bir değiştiriyor iç ferahlatıcı güzel resimler oluyor ben öneririm(ssi almak için çok uğraştım yapamadım)
Hocam tavsiyem alphacoders yani oldukca kaliteli ve çeşidi bol üstelik net.Şu wallpaperları da bırakayım hazır konusuna denk gelmişkenacil kaliteli adam akıllı duvar kağıdı lazım güzel site bulamadım
rica ederim hocam bazen gözüm dalıyor ordaki fotoğrafa bazen yeşil içimi açıyor diyorum bu dünya ne kadar büyük ne kadar güzel bazen eski bir yer çıkıyor insan diyorum neler yapıyor mutlu ediyor insanı içimi ferahlatıyor size yardımcı olduysam ne mutlu banatamam şuanlık böyle dursun şuan denk gelen hiç fena değil ilgimi çekti saolasın.
Araya bir güzellik kaynamışHocam tavsiyem alphacoders yani oldukca kaliteli ve çeşidi bol üstelik net.Şu wallpaperları da bırakayım hazır konusuna denk gelmişken
şu Ellie'ye bitiyorum zaten hocam daha bilgisayardan kalkamam herhalde bana şöyle şeyler atmayınHocam tavsiyem alphacoders yani oldukca kaliteli ve çeşidi bol üstelik net.Şu wallpaperları da bırakayım hazır konusuna denk gelmişken
alphacoders harbi iyiymiş hocam bu arada saolasın :3Hocam tavsiyem alphacoders yani oldukca kaliteli ve çeşidi bol üstelik net.Şu wallpaperları da bırakayım hazır konusuna denk gelmişken