Ekran Kartı Tavsiye Arıyorum (İkinci El)

Ogican

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncekle iyi günler ikinci elden güzel bir ekran kartı almak istiyorum ama hangi kartı alsam çok ortadayım aynı zamanda çok bütçe koymayip f/p bir kart almak istiyorum tavsiyeniz nedir bütçe:4-5 arası düşünüyorum 🙂

aklınızda kaba taslak bi model yada marka varmı hocam

Kesin bir model yok RX 6600 RX 5700 yada rtx 2060 süper gibisinden bir şeyler düşündüm kısa süre götürecek f/p bir kart arıyorum
hocam söylediğiniz ekran kartlarına sarı siteden kaba taslak baktım hepsi aynı fiyatta ve min 7k dan başlıyor

Öncekle iyi günler ikinci elden güzel bir ekran kartı almak istiyorum ama hangi kartı alsam çok ortadayım aynı zamanda çok bütçe koymayip f/p bir kart almak istiyorum tavsiyeniz nedir bütçe:4-5 arası düşünüyorum 🙂
Şuanda 1660 süper kullanıyorum hala güzel kart temiz bulabilirsen o fiyatlarda gayet iyi olur amd tarafinda iyi birseyler varsa bilmiyorum fakat rtx serisine çıkabilirsen çok iyi olur dlss kullanabilmek iyi oluyor

Kesin bir model yok RX 6600 RX 5700 yada rtx 2060 süper gibisinden bir şeyler düşündüm kısa süre götürecek f/p bir kart arıyorum
hocam ülkemiz şartlarında dediğiniz kartları o fiyata bulmak zor şanslıysan face deki tek hdmı soketli 2070 axeller var 5 5.5 a geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,164
Üyeler
195,554
Son üye
Efee1903
Geri