Hangi Aracı Tercih Etmeliyim?

Reaksiyon skoru
60
Herkese selam bu aralar otomobil arayışındayım hatta alma arefesindeyimde denilebilir. honda city 1.5i-vtec executive ve fiat egea 1.6mj urban-urban plus arasında kaldım sorunsuz olması parçasının çok pahalı olmaması şehir içi şehir dışı yakıtının üzmemesi uzun ömürlü kullanım sunması düşük km olması aileye uygun olması gibi kriterler istiyorum hangisi kriterlerime daha uygun? Bazıları city kronik diyor bazıları city varken egeamı alınır diyor kafam allak bullak oldu kararsız kaldım seçim konusunda sonuçta bir sorun oluşmadığı sürece uzun süre kullanacağım.

Egea ismi üzerindeki algı kahvehane muhabbetine benziyor, egea dediğinde burnunu kıvırmayan bi elin parmağını gezmez ancak bence egea da bir o kadar iyi bir araçtır. 7 yıl kullandım periyodik bakım dışında herhangi bir sorun yaşamadım. Ben yerinde olsam egeayı tercih ederdim, city'e de bindim daha önce paket özellikleri hakkında çok fikrim yok ancak performans anlamında egea çok daha önde olacaktır. City ise motor sorunsuzluğu açısından daha önde o da (multijet motorun güzelliğinin yanında ne kadar önde kabul ederseniz). City lpg uyumlu eğer sizin için bir öncelik ise, ama ben her açıdan egeayı tercih ederim kmler çok yüksek olmayacaksa. Bakımlı araç alın rent a cardan vs olmasın gerisi hikaye. Şimdiden hayırlısı olsun

Egea ismi üzerindeki algı kahvehane muhabbetine benziyor, egea dediğinde burnunu kıvırmayan bi elin parmağını gezmez ancak bence egea da bir o kadar iyi bir araçtır. 7 yıl kullandım periyodik bakım dışında herhangi bir sorun yaşamadım. Ben yerinde olsam egeayı tercih ederdim, city'e de bindim daha önce paket özellikleri hakkında çok fikrim yok ancak performans anlamında egea çok daha önde olacaktır. City ise motor sorunsuzluğu açısından daha önde o da (multijet motorun güzelliğinin yanında ne kadar önde kabul ederseniz). City lpg uyumlu eğer sizin için bir öncelik ise, ama ben her açıdan egeayı tercih ederim kmler çok yüksek olmayacaksa. Bakımlı araç alın rent a cardan vs olmasın gerisi hikaye. Şimdiden hayırlısı olsun
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam sağ olun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.6 egea e-torq urban plus kullanıyorum. tavsiye ederim
Siz diğer yorum yapan arkadaş ve bir kaç tanıdığımın tavsiyesi ile egeanın peşine verdim hocam sağ olun.

City parasına göre çok basit duruyor. Egea daha alınabilir. Piyasası da iyi. Satmak istesen kolayca satarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,317
Üyeler
197,663
Son üye
vizviz
Geri