Kız Arkadaşa Hediye Ne Alınır

cah7446

80+
Reaksiyon skoru
86
öncelikle hayırlı akşamlar hocalarım 5 aydır beraber olduğum kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor şimdiye kadar bol bol hediye aldım daha 20 gün var doğum gününe 5ayda istemeden çıtayı baya yükselttim her buluşmada bile elimde küçük sürpirizler vardı baya sevdiği dizideki karakterin kolyesini falan aldım lego falan o hep ilk akla gelecek hediyeleri aldım bi bileklik almamıştım onu da bu doğum günü alıcam ama yanına ekstra bir kaç şey daha düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var yaşımızda 20 ona göre ne çok çocuksu ne çok ağır hediyeler olmasın

Nike Air Monarch tarzı sneaker ayakkabı olabilir. Kızlar da böyle ayakkabılar giyiyor.

Bende aynı sorundan muzdaribim.
Ama daha çok geleneksel şeyler sevdiği için bu tür şeylere pek yanaşamıyorum.
Çok arayıpta bulamadığı bir kitabı internette buldum.
İleriki günlerde gidip alacağım.
Yazarını bulsam imzasını da isterdim de maalesef Dünya'nın ta örekesinde.(Vizem çıkmadı : ( )
Onun harici ne kadar abartılı da gözükse ki,bence değil,çiçek alacağım.
Sevdiği çiçekten bir buket.Lakin öyle devasa olanlardan değil.Elinde tutunca yüzünü görebileceğim kadar.
Bunları neden yazdım,bilmiyorum.Sadece aynı durumda olduğumuzu düşünüp yakınlık hissettim hocam.
İşin özü yanına bir çiçek alabilirsin hocam.

Bende aynı sorundan muzdaribim.
Ama daha çok geleneksel şeyler sevdiği için bu tür şeylere pek yanaşamıyorum.
Çok arayıpta bulamadığı bir kitabı internette buldum.
İleriki günlerde gidip alacağım.
Yazarını bulsam imzasını da isterdim de maalesef Dünya'nın ta örekesinde.(Vizem çıkmadı : ( )
Onun harici ne kadar abartılı da gözükse ki,bence değil,çiçek alacağım.
Sevdiği çiçekten bir buket.Lakin öyle devasa olanlardan değil.Elinde tutunca yüzünü görebileceğim kadar.
Bunları neden yazdım,bilmiyorum.Sadece aynı durumda olduğumuzu düşünüp yakınlık hissettim hocam.
İşin özü yanına bir çiçek alabilirsin hocam.
hocam şöyle diyebilirim eğer şimdi çiçek alırsam bi sonrakinde ne alıcam şu an güzel bi bileklik güzel bi tişört ayarladım ve çantasına attığı küçük aynasını kaybetmiş ondanda çektim yanına 1-2 tane daha küçük hediye bakmayı planlıyorum ama bunun yanına çiçeğide eklersem çıta arşa çıkıyo ve bidahakine neyle nasıl çıtayı daha fazla arttırırım bilmiyorum çok düşündüm çiçeği hala düşünüyorum

Hocam neden 3'den fazla hediye veriyorsunuz ki?
Şirketlerin başlangıç paketi gibi doğumgünü hediyesi pek mantıklı gelmiyor.
Zaten alacağınız her hediyenin bir öncekinden daha iyi olucak diye bir kaidesi de yok.
Sadece düşünüldüğünü ve önemsendiğini hissettirecek hediyeler yeterli olur.
Küçük el aynası güzel mesela.Onun kaybettiklerinin farkında olduğunuzu bilir.
Bileklik ve tişört de ideal.
İsteğe bağlı ona bir aktivite de teklif edebilirsiniz: piknik,yürüyüş,tiyatro vb.

Hocam neden 3'den fazla hediye veriyorsunuz ki?
Şirketlerin başlangıç paketi gibi doğumgünü hediyesi pek mantıklı gelmiyor.
Zaten alacağınız her hediyenin bir öncekinden daha iyi olucak diye bir kaidesi de yok.
Sadece düşünüldüğünü ve önemsendiğini hissettirecek hediyeler yeterli olur.
Küçük el aynası güzel mesela.Onun kaybettiklerinin farkında olduğunuzu bilir.
Bileklik ve tişört de ideal.
İsteğe bağlı ona bir aktivite de teklif edebilirsiniz: piknik,yürüyüş,tiyatro vb.
hocam siz diyince fark ettim neden daha fazla alıyorum ki
evet ama karşı taraf elbet bi beklenti içerisine girer ne olursa kim olursa olsun ister istemez öncekinde bunu almıştı bu sfer ne ladı acaba der bende bunun altında kalmak istemem nedense bilmiyorum

Günümüzde bir insanın bir insanı hatırlaması bile bir armağan iken,
Sevdiceğiniz insan için bu kadar fazla çabalamak sizce de daha büyük bir armağan değil mi? Ayrıca,
Sağlıklı İnsanlar birbirlerini aldıkları hediyelere göre yargılamazlar.
Fazla hediye alma obsesifliğini bırakın bu yüzden lütfen.
2-3 tane yeterli olur.
Ve inanın ne bir beklenti ile karşılaşırsınız, ne de bir şeyin altında kalırsınız.
Yaptığınız ve yapacağınız her şey tastamam olur, sorun etmeyin o kadar.

zaten dediğine göre epey hediye almışssın tam sınavlık bir fırsat bence hiç hediye alma tepkisini gözlemle doğum günü hediyesi olarak düşündüğün şeyi al ama başka zaman ver doğum günü olduğu zaman para sıkıntın varmış gibi bir izlenim ver bakalım yoklukta da değerini biliyor mu

öncelikle hayırlı akşamlar hocalarım 5 aydır beraber olduğum kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor şimdiye kadar bol bol hediye aldım daha 20 gün var doğum gününe 5ayda istemeden çıtayı baya yükselttim her buluşmada bile elimde küçük sürpirizler vardı baya sevdiği dizideki karakterin kolyesini falan aldım lego falan o hep ilk akla gelecek hediyeleri aldım bi bileklik almamıştım onu da bu doğum günü alıcam ama yanına ekstra bir kaç şey daha düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var yaşımızda 20 ona göre ne çok çocuksu ne çok ağır hediyeler olmasın
pandora bileklik

hediye olarak kız arkadaşıma akıllı saat tarzı bişeyler alıcaktım ama internetten elektronik almak tırstırıyo açıkçası geç gelir mi yamuk çıkar mı diye trendyolda yorumları baya iyi bi satıcı buldum şansımı deniyim dedim abi siparişi bi verdim tam uygulamada yazan tahmini teslimat gününde getirdiler ürün de çok iyi çıktı benim için en önemlisi buydu valla hediyesini zamanında verdim

parfüm cak sephoraya git onerirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri