hocam gördüm onu fakat 2x fan olunca büyük kasalarda çok küçük duruyor bazı kişiler 3x fan alıyor onun için attımNormal fiyat değil, pahalı fiyat direkt. Bugün 19.999₺ 9060 XT 16GB Asus Dual White paylaşıldı.
Pahalı bee28.500k dan düşmüş alınır gibi pek emin değilim normal fiyat ise kusura bakmayın.
Hocam eyvallah da, 1 fan fazla olacak diye 5.500₺ fazla vermek akıl karı değil. Hadi 500 verirsin en babası 1k fazla verirsin. Gidip 1 tane ekstra fan için (ki soğutmada taş çatlasa 3-4 derece oynar) işlemci veya başka bileşeni upgrade etmeyi gözden çıkarıyoruz bu hesapta.hocam gördüm onu fakat 2x fan olunca büyük kasalarda çok küçük duruyor bazı kişiler 3x fan alıyor onun için attım
evet hocam dediğiniz gibi ama emin olun bazı kişiler var görüntüye alıyor pc yi performansı önemsemiyor (asıl sorun +1 fan olduğu için 5k artan ekran kartı fiyatlarıda neyse...)Hocam eyvallah da, 1 fan fazla olacak diye 5.500₺ fazla vermek akıl karı değil. Hadi 500 verirsin en babası 1k fazla verirsin. Gidip 1 tane ekstra fan için (ki soğutmada taş çatlasa 3-4 derece oynar) işlemci veya başka bileşeni upgrade etmeyi gözden çıkarıyoruz bu hesapta.
hak veriyorum hocamHocam eyvallah da, 1 fan fazla olacak diye 5.500₺ fazla vermek akıl karı değil. Hadi 500 verirsin en babası 1k fazla verirsin. Gidip 1 tane ekstra fan için (ki soğutmada taş çatlasa 3-4 derece oynar) işlemci veya başka bileşeni upgrade etmeyi gözden çıkarıyoruz bu hesapta.
Çok basit bir örnek gidip o parayla 7500F ise işlemci 9700X'e geçilebilir neredeyse.
kaba taslak 1-2 siteye girdim hepsinde fiyat aynı eğer daha ucuza varsa atarsan sevinirimİndirimi geçtim piyasa üstü fiyat
beyaz kasa için akıl sağlığını karartanların ekran kartıBeyaz modeller pahalı oluyor gereksiz yere bu paraya ikinci el 9070 alınır hatta sıfır bile indirimle alınır
Tam tersi olsaydı siyah kartlar pahalı olurdu hepsi pazarlama...hocam
kaba taslak 1-2 siteye girdim hepsinde fiyat aynı eğer daha ucuza varsa atarsan sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beyaz kasa için akıl sağlığını karartanların ekran kartı![]()
her hafta 20k ya düşmüş konusu görüyorum 10 günde bir belki daha sık 19k ya düşüyor ben kendim bir iki ay önce 18k ya aldım sırf 3 fan diye bu model alınmaz 9060xt için 2 fan fazlasıyla yetiyor 3 fan işin şovukaba taslak 1-2 siteye girdim hepsinde fiyat aynı eğer daha ucuza varsa atarsan sevinirim
yani dediğim gibi 3 fanı yüksek ihtimal beyaz sistem toplayıp görünüşe performanstan daha çok önem veren kişiler alıyordurher hafta 20k ya düşmüş konusu görüyorum 10 günde bir belki daha sık 19k ya düşüyor ben kendim bir iki ay önce 18k ya aldım sırf 3 fan diye bu model alınmaz 9060xt için 2 fan fazlasıyla yetiyor 3 fan işin şovu