Bende se var ve 7800x3d nin 70 dereceye çıktığını görmedim.Phantom spirit 120 se ve phantom spirit 120 evo arasında kaldım aradaki fiyat farkını vermeye gerek var mı hangisi daha iyidir acaba? se 2000 tl - evo 2600 tl(yurtdışı)
Benimde karşıma se çıktığından onu almıştım. Zaten eski işlemcilere kıyasla az ısınıyor 7800x3d-9800x3d vs vs. O yüzden sorun yaşamazsın, yarına kadar almamış olursan yarın akşam etiketlersin bi test yapıp atarım istersen.ben de 7800x3d alacağım onun için bakıyorum, forumda hep se önerildiğini gördüm evoyu duymamıştım ondan bi sormak istedim buraya
Evodaki fanlar biraz sesli galiba ama asıl olay biraz daha estetik olarak evo daha iyi.Phantom spirit 120 se ve phantom spirit 120 evo arasında kaldım aradaki fiyat farkını vermeye gerek var mı hangisi daha iyidir acaba? se 2000 tl - evo 2600 tl(yurtdışı)
Evo 3400 3500 civarıydı TR de en son. O fiyatlara çıkınca F/P olmadığı için tavsiye edilmemiştir.ben de 7800x3d alacağım onun için bakıyorum, forumda hep se önerildiğini gördüm evoyu duymamıştım ondan bi sormak istedim buraya
FSP MP7 yede bakabilirsiniz oda iyi bir soğutucu.Phantom spirit 120 se ve phantom spirit 120 evo arasında kaldım aradaki fiyat farkını vermeye gerek var mı hangisi daha iyidir acaba? se 2000 tl - evo 2600 tl(yurtdışı)
ses olarak nasıl acaba yük altında falan?Benimde karşıma se çıktığından onu almıştım. Zaten eski işlemcilere kıyasla az ısınıyor 7800x3d-9800x3d vs vs. O yüzden sorun yaşamazsın, yarına kadar almamış olursan yarın akşam etiketlersin bi test yapıp atarım istersen.
bu ikisi arasında kalmıştım görüntü estetik pek takmadığım bi şey, daha kaliteli daha az sessiz olan bir şey olsun benim için yeterliEvodaki fanlar biraz sesli galiba ama asıl olay biraz daha estetik olarak evo daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evo 3400 3500 civarıydı TR de en son. O fiyatlara çıkınca F/P olmadığı için tavsiye edilmemiştir.
FSP MP7 yede bakabilirsiniz oda iyi bir soğutucu.
evo versiyonu harbi felaket iyi duruyo da soğutma konusunda aralarında 1 2 derece var sanırım evo almaya gerek yok. tercihim se tarafında olacak teşekkür ederimSessiz olan Phantom Spirit 120SE. Karşılaştırma videosu var 1 tane youtubeda atayım.
Genelde 1400 rpm civarında dönüyor diye hatırlıyorum. 0 ses değil ama gürültülü de değil. Rahatsız etmiyor. Ama test edip bakmak lazım onada yine. ANC kulaklık olduğundan hiçbir fan sesini duymuyorum ben.ses olarak nasıl acaba yük altında falan?
bu ikisi arasında kalmıştım görüntü estetik pek takmadığım bi şey, daha kaliteli daha az sessiz olan bir şey olsun benim için yeterli
Kasan destekliyosa ocypus delta l36 al bence ama ikisinden biriyse se al yurtdışı bi sorun olsa garantiside olmaz zatenPhantom spirit 120 se ve phantom spirit 120 evo arasında kaldım aradaki fiyat farkını vermeye gerek var mı hangisi daha iyidir acaba? se 2000 tl - evo 2600 tl(yurtdışı)
Cpu stress test yapıp geldim. Cpu 75 derecede sabitlendi ve fanlar 1600 devire çıktı. Tam devir dönünce biraz sesi duyuluyormuş. Kulaklık takarken rahatsız etmiyor ama kulaklıksız oynamak için yeterince sessiz demem galiba.ses olarak nasıl acaba yük altında falan?
bu ikisi arasında kalmıştım görüntü estetik pek takmadığım bi şey, daha kaliteli daha az sessiz olan bir şey olsun benim için yeterli