Değirmencidayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Kroniği var dendi yorumlaroda hep çok iyi garip bi durum var a9 modellerini uzun süredir kullanan biri varmı
Gördüğüm bluetooth donuyo kötü çalışıyo dendi wifi 2.4 ghz se int yavaşlıyomuşhocam ben aldım 2-3 ay falan oldu ne kroniği var bilmiyorum ama günde 8 saat civarı pasif-aktif kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim şarjıda çok iyi gidiyor 2 kere falan şarj ettim aldığımdan beri
bluetooth modunu hiç kullanmadım bilmiyorum ama internet olarak bir eksisini görmedim hem kablolu hemde wifi ile sık sık kullanırım gayet stabil benimkiGördüğüm bluetooth donuyo kötü çalışıyo dendi wifi 2.4 ghz se int yavaşlıyomuş
İnternetim 5ghz zaten bluetoothda kullanmam başka sorunu yoksa alayım o zaman sağol hocambluetooth modunu hiç kullanmadım bilmiyorum ama internet olarak bir eksisini görmedim hem kablolu hemde wifi ile sık sık kullanırım gayet stabil benimki
hayırlı olsun hocamİnternetim 5ghz zaten bluetoothda kullanmam başka sorunu yoksa alayım o zaman sağol hocam
Ne alaka. O öyle bir şey değil bilader 2.4GHz sinyalinde, çekim gücünde, mesafesinde bir donglesi var demek internetini niye yavaşlatsın senin cemır mı buGördüğüm bluetooth donuyo kötü çalışıyo dendi wifi 2.4 ghz se int yavaşlıyomuş
Ne bilim biri öyle yazmış technopat forumundaNe alaka. O öyle bir şey değil bilader 2.4GHz sinyalinde, çekim gücünde, mesafesinde bir donglesi var demek internetini niye yavaşlatsın senin cemır mı bu
Bilmediğin şeyleri servis etme millete bidahakineNe bilim biri öyle yazmış technopat forumunda
Aktif olarak kullanıyorum, kronikten kastın nedir bilmiyorum ama tekerleği çevirirken 3-4 turda bir sert bir ses geliyor. Bağlantı yönünden hiçbir sıkıntı yaşamadım.Kroniği var dendi yorumlaroda hep çok iyi garip bi durum var a9 modellerini uzun süredir kullanan biri varmı
İçini açıp anakartı ve scroll mekanizmasını alkol ile temizlersen sorunun çözülür.Aktif olarak kullanıyorum, kronikten kastın nedir bilmiyorum ama tekerleği çevirirken 3-4 turda bir sert bir ses geliyor. Bağlantı yönünden hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Biraz daha yıpranmasını bekleyip garantiye yollarım diye düşünüyordum, wraith'in garanti süreci nasıldır acaba?İçini açıp anakartı ve scroll mekanizmasını alkol ile temizlersen sorunun çözülür.