Atk A9 Plus Alıcam Kroniği Var Diyorlar Ne Yapmalıyım?

Değirmencidayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Kroniği var dendi yorumlaroda hep çok iyi garip bi durum var a9 modellerini uzun süredir kullanan biri varmı

hocam ben aldım 2-3 ay falan oldu ne kroniği var bilmiyorum ama günde 8 saat civarı pasif-aktif kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim şarjıda çok iyi gidiyor 2 kere falan şarj ettim aldığımdan beri

Ben a9 fln kullanmadim ama almayi düşünüyorum konun üste ciksin diye yaziyorum ne yazcaklar bende merak etdim

hocam ben aldım 2-3 ay falan oldu ne kroniği var bilmiyorum ama günde 8 saat civarı pasif-aktif kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim şarjıda çok iyi gidiyor 2 kere falan şarj ettim aldığımdan beri
Gördüğüm bluetooth donuyo kötü çalışıyo dendi wifi 2.4 ghz se int yavaşlıyomuş

bluetooth modunu hiç kullanmadım bilmiyorum ama internet olarak bir eksisini görmedim hem kablolu hemde wifi ile sık sık kullanırım gayet stabil benimki
İnternetim 5ghz zaten bluetoothda kullanmam başka sorunu yoksa alayım o zaman sağol hocam

Aktif olarak kullanıyorum, kronikten kastın nedir bilmiyorum ama tekerleği çevirirken 3-4 turda bir sert bir ses geliyor. Bağlantı yönünden hiçbir sıkıntı yaşamadım.
İçini açıp anakartı ve scroll mekanizmasını alkol ile temizlersen sorunun çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri