Bu Sistem İçin Ne Diyorsunuz Phoenıx-5060 V8

forrest7

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
45000
Merhabalar,

Bu sistem bu fiyata sizce nasıl fikirlerini ve yorumlarınızı alabilir miyim ? Axess e vade farksız 5 e böldüğü için bütçemi de çok zorlamayacak ?

1778743896567.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
aynı sistemi aldım sadece birkaç parça değişik. güzel sistem ben memnunum şuan kargo eline geçtiği gibi kontrol et hocam kargodan dolayı sorun yaşadım ben biraz defolu geldi kargo yüzünden. onun harici çok iyi bide 16 daha ram ekledim sorunsuz sistem

teşekkürler yorum için, sadece ram eklemesi mi yaptınız ?

ama fiyat biraz daha çıkıyorsa kısa süreli indirim var bugünlük şu sistemi alabilirsin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler yorum için, sadece ram eklemesi mi yaptınız ?
evet ama 2. el aldım rami daha uygun ve sorunsuz geldi

intel işlemciden emin değilim ya intel kullanıyordum artık amd ye geçmek istiyorum daha çok fps tarzı oyunlar oynadığım için ekran kartını üst düzey yapmak çokta önemli değil benim için hikaye tarzı oyunları ps5 de oynuyorum

intel işlemciden emin değilim ya intel kullanıyordum artık amd ye geçmek istiyorum daha çok fps tarzı oyunlar oynadığım için ekran kartını üst düzey yapmak çokta önemli değil benim için hikaye tarzı oyunları ps5 de oynuyorum
benimde önerim amd işlemciden yana zatende uygun fiyata 5060ti lı diye atıyım dedim. ben 46 bine almıştım hocam şuan normal fiyatı ssd ve ram markası farklıydı sadece. gaming gen de özelleştirerek 1-2 bin daha ucuza alabilirsin ama markalar pek sağlam değil gibi yinede sen bilirsin bu sistem sıkıntısız

teşekkür ederim, son olarak ram eklemesi yaptığımda 32 gb a çıktığında fiyat olarak da 44 den 54 e çıkıyor 10 bine değer mi yoksa farklı zamanlarda daha uyguna bulup sonra mı ekleme yapmalıyım

Merhabalar,

Bu sistem bu fiyata sizce nasıl fikirlerini ve yorumlarınızı alabilir miyim ? Axess e vade farksız 5 e böldüğü için bütçemi de çok zorlamayacak ?

Alıntıyı görüntüle
SSD yi XPG SX8200 yap hocam. Dramli gen3. SSD özelleştirmesi kısmında en altın bir üstünde.

• Beğen
neden hocam daha mı iyi kısa bir bilgi verebilir misin acaba

teşekkür ederim, son olarak ram eklemesi yaptığımda 32 gb a çıktığında fiyat olarak da 44 den 54 e çıkıyor 10 bine değer mi yoksa farklı zamanlarda daha uyguna bulup sonra mı ekleme yapmalıyım
10 bin uygun hocam o rame 13 bin sıfırı zaten benim ram farklıydı gskill ripjaws s5 var 9 bine aldım 2. sini ama seninki biraz daha pahalı herhalde 10 bine yükseltebiliyorsan yükselt

10 bin uygun hocam o rame 13 bin sıfırı zaten benim ram farklıydı gskill ripjaws s5 var 9 bine aldım 2. sini ama seninki biraz daha pahalı herhalde 10 bine yükseltebiliyorsan yükselt
ama 10 bin ekliyosanda o paraya 5060ti lı bi sistem almak daha mantıklı gibi geliyo bana bende öyle yaptım 32gb aldım ama ekran kartını yükseltsem daha mı iyi olurdu diye bi düşünmedim değil. ilerde belki düşer ramler gerçi ne olacağı belli olmuyor ama

• Beğen

ama 10 bin ekliyosanda o paraya 5060ti lı bi sistem almak daha mantıklı gibi geliyo bana bende öyle yaptım 32gb aldım ama ekran kartını yükseltsem daha mı iyi olurdu diye bi düşünmedim değil. ilerde belki düşer ramler gerçi ne olacağı belli olmuyor ama
evet ram fiyatları çok değişiyor sürekli sistem arkadaşın dediğinle 43 e düştü ram konusunda şimdilik böyle kalacağım gibi uyguna geldi bence bu parçaları 43 den daha aşağıya toplanabileceğini sanmıyorum

evet ram fiyatları çok değişiyor sürekli sistem arkadaşın dediğinle 43 e düştü ram konusunda şimdilik böyle kalacağım gibi uyguna geldi bence bu parçaları 43 den daha aşağıya toplanabileceğini sanmıyorum
evet hocam ssd yi de değiştiysen o fiyata iyi bayağı ben 46 ya toplamıştım 2 ay önce. hayrını gör

Merhabalar,

Alıntıyı görüntüle
Bence güzel hocam 1tb ssd li sistemlerin fiyatları zaten böyle arkadaşın dediği xpg özelleştirme de mantıklı olabilir. ayrıca kartınıza özel vadesiz taksit seçeneği de güzel. umarım güle güle kullanırsınız. :)

farklı zamanlarda alabilirsin ama aynı marka model alman gerekir ona dikkat et hocam 10 bin fark normal bir ikinci el fiyatı gibi fiyat farkı iyi denebilir aslında

Geri