Yardım Oled Le Video Editing Vs Yapabilir Miyim?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,885
Ne olarak kötü?
eski nesil
32 inç şart mı 32 inç 4k olarak en iyi seçeneğin pg32ucdm3 ama biraz tuzlu
mo32u24 ve mag 321up x24 bekleyebilirsin şu an satılmıyor onlar daha ucuz olur 32 inç olarak
27 inç modellerde pg27ucdm 272up x24 ve mo27u2 bakabilirsin 27 olur dersen
bunların hepsi gen 4 yani ömrü daha iyi parlaklığı daha iyi ve qd oled

eski nesil
32 inç şart mı 32 inç 4k olarak en iyi seçeneğin pg32ucdm3 ama biraz tuzlu
mo32u24 ve mag 321up x24 bekleyebilirsin şu an satılmıyor onlar daha ucuz olur 32 inç olarak
27 inç modellerde pg27ucdm 272up x24 ve mo27u2 bakabilirsin 27 olur dersen
bunların hepsi gen 4 yani ömrü daha iyi parlaklığı daha iyi ve qd oled
4. Nesil Woled 4k da yok bu sene gelmiyecekler Qd oled lerdeki HDR problemleri ve ekrana ışık gelince siyahın mora dönmesi gibi durumlar yüzünden Qd oled istemiyorum 200-300 nit parlaklıkta kullanacaksam bir anlamı yok ve bahsettiğin paneller bile farklı birisi Woled diğeri Qd oled paneller farklıyken daha iyi daha kötü yorumu yapmak mantıklı değil her panelin getirdiği + lar ve - ler var bunların hepsini yok saymakta mantıklı değil.

4. Nesil Woled 4k da yok bu sene gelmiyecekler Qd oled lerdeki HDR problemleri ve ekrana ışık gelince siyahın mora dönmesi gibi durumlar yüzünden Qd oled istemiyorum 200-300 nit parlaklıkta kullanacaksam bir anlamı yok ve bahsettiğin paneller bile farklı birisi Woled diğeri Qd oled paneller farklıyken daha iyi daha kötü yorumu yapmak mantıklı değil her panelin getirdiği + lar ve - ler var bunların hepsini yok saymakta mantıklı değil.
pg32ucdm3ün kaplaması sayesinde siyahları bayağı iyiydi ona bakabilirsin aslında ama pahalı
bence qd oled daha garanti woledde şans etkenleri var
@Tayfunns

pg32ucdm3ün kaplaması sayesinde siyahları bayağı iyiydi ona bakabilirsin aslında bence qd oled daha garanti woledde şans etkenleri var
Kral attığın monitör 76k biliyorsun değil mi? Hani arada 3-5 fark yok he 25K aradaki fark Qd oled olmasının bana bir faydası yok HDR ı rezalet olduktan sonra 400 nitte kullanıcaksam gidip Woled alırım

Geri