Forza Horizon 6 İçin 8 GB Vram Yetersiz Olabilir!

Zaten daha önce çıkan başka oyunlarda da yetmiyordu ancak bu politikayı savunan koyunlar da var
Serbest piyasa zannettiği başıboşluğu savunanı gördüm de 8 GB VRAM'i savunmak başka bir seviye. İyi ki bu zamana kadar denk gelmemişim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
8gb kartları kullanan insanlar genelde zaten 1080p de takılıyordur. 1440p oynamak gibi bir seçenek saçma olacağını düşünüyorum. 1080p de kaç fps veriyor acaba

8gb kartları kullanan insanlar genelde zaten 1080p de takılıyordur. 1440p oynamak gibi bir seçenek saçma olacağını düşünüyorum. 1080p de kaç fps veriyor acaba
1080P testi de var ciddi kayıplar var grafik ayar seviyesine göre.

5060TI alıcam diyorum 2k diyorum ama yok bu kart daha almadan bana yük oluyo :/

Onun için bir video yapmıştık zaten ama inatla anlamayanlar çoktu :D
Üstüne elemanın biri de koyunları bulup 8gb ekran kartı öven video yapmıştı. Çoğu videosunda da isim vermeden sallıyordu

Alakasi yok. Sistem gereksinimlerinde Extreme rt icin 4k yi bile upscale ile dusuruyorlar. Ayarlari bi tik dusurmesi lazim 2k da zaten orwda yaziyor. 8gb vram ve fsr4 olsa yeterli optimizasyon yapilacaktir rt ayarlarda 9060, 5060 bu kartlar yeterli upscale ile. Artik bu videolara da guvenmeyin multiframe gen ile istedikleri fpsi alip kandirabilirler insanlari

Geri