❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Alıntıyı görüntüle
Böyle yazıyor başka mağazadan getirmek istiyorum diyin sizde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Direkt avm gidip darlıyım mı sdfsdfsdfsdf kapının önünde üstüme benzin dökerim o kadar yol gidip alamazsam. Ararsam da gitmeden aynı muhabbeti bana yaparlar falan.
karşı tarafın stoğu vermesi gerekiyor bazen vermeyebiliyorlar.

karşı tarafın stoğu vermesi gerekiyor bazen vermeyebiliyorlar.
Aynı durum ram indiriminde başıma geldi. Başka mağazadan sipariş geçiyorlar ama o mağazadan sipariş verilen ürünü de satmış olabiliyorlar. Sonra arayıp sizin iş iptal diyip işin içinden çıkıyorlar

Vatan'da da hinlik var yıllardır böyle olan durumu bi türlü düzeltemediler, belli yani çalışanlar pirana gibi atlıycak ürünlere.
hedef mevzusu hocam sadece fırsat ürünü olarak düşünme müdür iyi para alıyor mağaza hedefleri tutarsa :D

Aynı durum ram indiriminde başıma geldi. Başka mağazadan sipariş geçiyorlar ama o mağazadan sipariş verilen ürünü de satmış olabiliyorlar. Sonra arayıp sizin iş iptal diyip işin içinden çıkıyorlar
Sinir krizi geçiririm öyle bir şey yaparlarsa neyse kalsın umarım ihtiyacı olan biri alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hedef mevzusu hocam sadece fırsat ürünü olarak düşünme müdür iyi para alıyor mağaza hedefleri tutarsa :D
Doğru çokta umurlarında değildir zaten, eski dyson olaylarında da farklı markalar aynılarını yapmıştı stoğa çıkmadan çalışanlar cepliyordu.

Vatan'da da hinlik var yıllardır böyle olan durumu bi türlü düzeltemediler, belli yani çalışanlar pirana gibi atlıycak ürünlere.
bana soğutucusu sökülmüş ve ısrarla teşhir olmadığını iddaa ettikleri ram için iade değişim kararı çıktı değişim istedim önce yokladılar iade yapacağız dediler sesimi çıkarınca tamam değişim yapalım ürün önermemi istediler (1 ay sonra) ürün önerdim (aynı segmentte 2x32) fiyat farkı istediler :kekw: halen dönüş yapacaklar bekliyorum ürün önerisi bir de fiyat farkı mı vereceğiz.
Sağı solu tutmuyor bazen çok iyi bazen çok kötü ortası yok

bana soğutucusu sökülmüş ve ısrarla teşhir olmadığını iddaa ettikleri ram için iade değişim kararı çıktı değişim istedim önce yokladılar iade yapacağız dediler sesimi çıkarınca tamam değişim yapalım ürün önermemi istediler (1 ay sonra) ürün önerdim (aynı segmentte 2x32) fiyat farkı istediler :kekw: halen dönüş yapacaklar bekliyorum ürün önerisi bir de fiyat farkı mı vereceğiz.
Ben sinirlerime zor hakim oluyorum giderim oraya yüzüme baka baka eğeğeğe stoğ bittiğ derlerse tableti yediririm hocam en iyisi başımı bedavadan belaya sokmiyim.

İçinde 888 varmış alıp oyun oynamalık da çok güç çeker ısınır.

Ankara'da sadece bir tane mağazada stok vardı onda da bitmiş. Bari birkaç tane mağazaya stok verselerdi. Bir, iki tane ürün için mücadele ediliyor. Onda da satılıp satılmadığı muamma.

Aradım telefonu açmıyorlar :kekw:

bu teşhir üürünlere nasıl bakabilirim İzmir'de ki mağazalarda belki işime yarayan ürün vardır ikinci elde dolandırmaya çalışan çok oldu çünkü

Böyle şeyleri satışa çıkarmamaları lazım direk çalışanların cocuklarına vermeliler bu fiyatlara. Adam emek veriyor ter döklüyor çocuklarının kullanması hakkıdır. Yok parasına satmak niye hem millet kızıyor hemde zaten her türlü çalışanlara gidiyor. En azından çalışan cocuklarına verilirse çocuklar sevinir.

Böyle şeyleri satışa çıkarmamaları lazım direk çalışanların cocuklarına vermeliler bu fiyatlara. Adam emek veriyor ter döklüyor çocuklarının kullanması hakkıdır. Yok parasına satmak niye hem millet kızıyor hemde zaten her türlü çalışanlara gidiyor. En azından çalışan cocuklarına verilirse çocuklar sevinir.
Direk çalışan almasın daha mantıklı değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,097
Üyeler
195,533
Son üye
melihozdemir
Geri