- Bütçe
- 15000
Merhaba arkadaşlar monitör araştırıyorum genelde rekabetçi oyunlar oynarım cod,bf6, cs go gibi 2k 27 inç paneli sağlam bir monitör arıyorum fiyat max 15k gibi ne önerebilirsiniz ? İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim
Valla o kadar çıkamam monitör güzelmiş fiyatı pahalıBütçen buna çıkarsa yapıstır gec
![]()
MSI MAG 274QPF X30MV 27" 300Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR1000 Pivot WQHD Rapid VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QPF X30MV 27" 300Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR1000 Pivot WQHD Rapid VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QPF X30MV ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çıkmazsa 4k dual al bence 2k alınmaz bu paraya.
Buna çıkar mı 20 binValla o kadar çıkamam monitör güzelmiş fiyatı pahalı
Çıkar da 2k oyun oynıycam 4k ya fazladan para vermeye gerek var mıBuna çıkar mı 20 bin
![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com
Veya 17 bin
DLSS açarsın 2k ya düşürüyor. İleriye dönük olsun bence. Yok ben yine de 2k istiyorum dersen bu bütçelerde mantıklı bir ürün göremedim. Daha düşük bütçelerde vg27aq5a var onu öneririm.Çıkar da 2k oyun oynıycam 4k ya fazladan para vermeye gerek var mı
Ülkemiz de mini led kıtlığı var saçma sapan paraları gidip düz ipse vermek mantıksız geliyor, en azından mini ledler olede en yakın kontrasti veriyor biraz daha uygun fiyatlı modeller gelse güzel olur bu model yeni mi geldi pek sitelerde göremedimBütçen buna çıkarsa yapıstır gec
![]()
MSI MAG 274QPF X30MV 27" 300Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR1000 Pivot WQHD Rapid VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QPF X30MV 27" 300Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR1000 Pivot WQHD Rapid VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QPF X30MV ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çıkmazsa 4k dual al bence 2k alınmaz bu paraya.
Aynen.Ülkemiz de mini led kıtlığı var saçma sapan paraları gidip düz ipse vermek mantıksız geliyor, en azından mini ledler olede en yakın kontrasti veriyor biraz daha uygun fiyatlı modeller gelse güzel olur bu model yeni mi geldi pek sitelerde göremedim
Ghosting felan var mı hocam ışık sızması felan paneli kaliteli mi yani daha önce hiç ktc kullanmadımBunu alın geçin şuanda kullanıyorum
Işık sızmasını gece tam karanlıktayken zor fark ediliyor Paneli çok güzelGhosting felan var mı hocam ışık sızması felan paneli kaliteli mi yani daha önce hiç ktc kullanmadım