Klavye Önerisi İstiyorum

hadi seni kırmayam %100 öneriside verem :

Alıntıyı görüntüle
dandik bu arada aldıktan sonra bekleme fazla bişey
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bi zamanlar arkadaşım %75 lik kullandı memnun kaldıydı gamepowerdan ama hala kalitesiz bi marka güven olmaz.

TKL olarak :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
No brand marka ama sunduğu özellikler kötü değil. çok güvenli durmasada sen no brandlere alışıksan belki denenir :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel klavyedir. Fiyatına göre hakkını veriyor en azından. Numpadlide seviyosun hazırda. varsa taksit imkanı düşünme yapıştır geç. bu fiyatlarda numpadli kaliteli zor piyasada.
No name severiz ne öyle herkes gibi marka alacağız marjinal adamız biz.

300-400 tl civarı indirim de geliyor amazondan f99'u 2500-2600 civarına alabilirim gibi peşin fiyatına 3 taksitte var zorlamaz süper.

ben mesela keychron k2 HE kullanıyorum. Sorsan türkiyede 1 tane adam bile yoktur benim dışında (ondan değilde bi klavyede 7k gibi fiyat kimse vermek istemiyor çünkü çaktırma :kekw: )

300-400 tl civarı indirim de geliyor amazondan f99'u 2500-2600 civarına alabilirim gibi peşin fiyatına 3 taksitte var zorlamaz süper.
H.o olsun o halde. yapıştır Aula F99 modeli. kaliteli yanlış bilmiyosam hotswap ile 1-2 tane ekstra switch veriyolar. yine üzerine su vs döküpde bosarsan 1-2 switchi sök yerinden yedekleri tak. ben eski klavyemde öle yapmıştım :pepega:

gel 2k da ben eklim adam gibi klavye alak boş beleş konuşma burda veririm şimdi kalın büyük ele aldın mı hissedeceğin bir şey (klavyeden bahsediyorum)

ben mesela keychron k2 HE kullanıyorum. Sorsan türkiyede 1 tane adam bile yoktur benim dışında (ondan değilde bi klavyede 7k gibi fiyat kimse vermek istemiyor çünkü çaktırma :kekw: )

H.o olsun o halde. yapıştır Aula F99 modeli. kaliteli yanlış bilmiyosam hotswap ile 1-2 tane ekstra switch veriyolar. yine üzerine su vs döküpde bosarsan 1-2 switchi sök yerinden yedekleri tak. ben eski klavyemde öle yapmıştım :pepega:
Eyvallah yarın alacam tabii şu an ıkına ıkına kullanıyorum klavyeyi sök tak sök tak yapa yapa bakireliği bozuldu canım klavyemin....

gel 2k da ben eklim adam gibi klavye alak boş beleş konuşma burda veririm şimdi kalın büyük ele aldın mı hissedeceğin bir şey (klavyeden bahsediyorum)
Ya sen sus gidip a850gl'ne sessiz fan al.

Eyvallah yarın alacam tabii şu an ıkına ıkına kullanıyorum klavyeyi sök tak sök tak yapa yapa bakireliği bozuldu canım klavyemin....

benim şehirde olsan 4 tane klavyem var. 1 tane no name %100 klavye. 1 tane %68 klavye 2 tanede %75 lik klavye var. no name sana hediye ederdim. :kekw:

niye öyle dedin ki harbi harbi moralim bozuldu gece gece KDKDKDKSKDKDMS

Düşünmen yeter cano sağolasın.

FWLQGŞLKWQKLGŞKLQWGŞLKWQŞLEWQE
banada mouse önerisi lazım. bütçe 3-4k. at ordan 1-2 öneri. mümkünse fazla no name olmasın ama :kekw:

banada mouse önerisi lazım. bütçe 3-4k. at ordan 1-2 öneri. mümkünse fazla no name olmasın ama :kekw:
Valla bizim @K1dot 'a superlight 2 ve atk blazing sky x1 v2 düşünüyorduk şimdilik x1 v2 alacak gibi sende bakabilirsin o mouselere.

Valla bizim @K1dot 'a superlight 2 ve atk blazing sky x1 v2 düşünüyorduk şimdilik x1 v2 alacak gibi sende bakabilirsin o mouselere.
anneler gününde anamın perdeleri ve halılarını yıkatmasaydım alıyordum 😢

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,941
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri