Sapphire Rx9070xt Nitro Test Sonuçları

Vallahi bilmiyom ama tufu falan 6 aydır takip ediyorum ya stok yok ya da stok gelsede 44 bin altına indiğini hiç görmedim aynı şekilde nitronun falanda bu üst modeller bulunmuyor artık düzgün fiyata asusun primesi var onda da vram sıcaklığı 100 falan oluyor diyorlardı
Pendik içindede satan vardı sapphire nitro adam 34 yazmış 32'den pazarlık yapacaktım o fiyata prime ları.veriyorlar malesef hocam dedi kapattı

Hocam 41k lara çıkmış ya iyi modeller hatta geçiyor almışken sağlam model alayım dedim bide sapphire 3 sene veriyordu galiba garanti adam kullanmamış zaten nvidia takılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla hem nitro hem pulse kullandım bana göre hiçbir fark yok. Yani gidip ikinci el nitro alacağıma sıfır pulse almayı tercih ederdim. Alacağın performans aynı pulsede coil whine sorunlu nitroda tek fark sıcaklık oluyor. Onuda ilk satın alıyorsun bir kaç test yapıyorsun sonra umursamıyorsun. Oyun oynarken sürekli sıcaklık bakan birini tanımıyorum. Zaten 2-3 sene sonra üst seri kart çıkınca değiştireceğini düşünürsekte sıcaklık çok dert edeceğin bir konu değil. İkinci elde peşin ödüyor olmak saçmalık 32 bini peşin vereceğime taksitli sıfır alır artan parayı faize veya altına koyar kârıma bakarım. Belki alan kişi kasımda 9 ay taksitli almıştır. 2 taksiti kalmıştır ödemediği kasımda güzel fırsatlar vardı 9 taksit olarak.

Valla hem nitro hem pulse kullandım bana göre hiçbir fark yok. Yani gidip ikinci el nitro alacağıma sıfır pulse almayı tercih ederdim. Alacağın performans aynı pulsede coil whine sorunlu nitroda tek fark sıcaklık oluyor. Onuda ilk satın alıyorsun bir kaç test yapıyorsun sonra umursamıyorsun. Oyun oynarken sürekli sıcaklık bakan birini tanımıyorum. Zaten 2-3 sene sonra üst seri kart çıkınca değiştireceğini düşünürsekte sıcaklık çok dert edeceğin bir konu değil.
Hocam 7900xt de rx6700'dr 6500xt de pulse kullandım vram bi ısınsın direk fan açıyor ve seslide aćıyor onun sesten kurtulamta istedim açıkcası sonra coil.white'a yakalandım 😄

2 yıl diye biliyorum garantiyi
İşlemci olarak ne var 750w yetiyor ama 850w en az daha garanti olur en son nitro yu raijintek cratos 1200w ile kullanmıştım 9700x ile sonra o sistemi komple sattım öyle gitti
Hocam 7800x3D var msınmag a750gl kullanıyom psu

Valla hem nitro hem pulse kullandım bana göre hiçbir fark yok. Yani gidip ikinci el nitro alacağıma sıfır pulse almayı tercih ederdim. Alacağın performans aynı pulsede coil whine sorunlu nitroda tek fark sıcaklık oluyor. Onuda ilk satın alıyorsun bir kaç test yapıyorsun sonra umursamıyorsun. Oyun oynarken sürekli sıcaklık bakan birini tanımıyorum. Zaten 2-3 sene sonra üst seri kart çıkınca değiştireceğini düşünürsekte sıcaklık çok dert edeceğin bir konu değil.
İlk pulse aldım sonra red devil en son nitro kullandım pulse gayet serindi cw yoktu aynı şekilde red devil da cw yok sadece nitro da vardı genelinde cw var ama şiddeti şansa bağlı

İlk pulse aldım sonra red devil en son nitro kullandım pulse gayet serindi cw yoktu aynı şekilde red devil da cw yok sadece nitro da vardı genelinde cw var ama şiddeti şansa bağlı
Şuan keşke pulse alsaydım diyorum veya bekleyip parayı altına atsaydı garantiye yolladam ne olur acaba

Hocam 7900xt de rx6700'dr 6500xt de pulse kullandım vram bi ısınsın direk fan açıyor ve seslide aćıyor onun sesten kurtulamta istedim açıkcası sonra coil.white'a yakalandım 😄

Hocam 7800x3D var msınmag a750gl kullanıyom psu
Kafam rahat olsun dersen en az bir 850w kaliteli psu ile değiş ben olsam min 1000w alırdım ama elindeki de yeterli sana kalmış bir durum açıkcası

Kafam rahat olsun dersen en az bir 850w kaliteli psu ile değiş ben olsam min 1000w alırdım ama elindeki de yeterli sana kalmış bir durum açıkcası
Hocam valla şuan para sıfır skskksksk msı da tam modüler ya pek başka geçesim gelmiyo satsam çok para kıracaklar

Şuan keşke pulse alsaydım diyorum veya bekleyip parayı altına atsaydı garantiye yolladam ne olur acaba
Bu iş tamamen bütçe ve kullanım amacına bağlı bütçe varsa neden daha güzeli olmasın uzun süre kullanacaksanız ve görünümüde biraz önemli ise bence nitro almakla iyi yapmışsın hiç canını sıkma boşa

Asrock Challenger güzel bayağı ülkemizde tercih edilmiyor ama aşırı ağır bir kart. Tipi falanda hoşuma gidiyor. Amazon haftada 2-3 kere 1000 tl falan kupon veriyor süreli o zaman güzel fiyatlara düşüyor. 33 bin civarlarına almak isteyenler takip edebilir.

Asrock Challenger güzel bayağı ülkemizde tercih edilmiyor ama aşırı ağır bir kart. Tipi falanda hoşuma gidiyor. Amazon haftada 2-3 kere 1000 tl falan kupon veriyor süreli o zaman güzel fiyatlara düşüyor. 33 bin civarlarına almak isteyenler takip edebilir.
Tercih edilmeme sebebi bence biraz daha dış görünüş hocam

Tercih edilmeme sebebi bence biraz daha dış görünüş hocam
İşte ama estetik olay saçma geliyor bana mesela rgb olsun diye fazla para veriyorsun. Yada beyaz sistem diziyorsun yine fazla ödüyorsun. İlk aldığın 1 hafta bakıyorsun sonra kasanın rengi içi vs umrunda olmuyor. Düğmeye basıp oyununu oynayıp kapatıyorsun. Ama insanlarda gösterişli olsun merakı var maalesef.

İşte ama estetik olay saçma geliyor bana mesela rgb olsun diye fazla para veriyorsun. Yada beyaz sistem diziyorsun yine fazla ödüyorsun. İlk aldığın 1 hafta bakıyorsun sonra kasanın rengi içi vs umrunda olmuyor. Düğmeye basıp oyununu oynayıp kapatıyorsun. Ama insanlarda gösterişli olsun merakı var maalesef.
Orası öyle hocam benim pc toplama mesela kasa h500p parçalar içinde kayboluyo falan gösteriş sıfır

Ama kimilerini cidden anlamıyorum bütçe sınırlıyken güzel sistem kurmaya çalışmaları falan

Yo ben 6 aydır bakıyom sürekli hala hoşuma gidiyo🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri