mrtkgnoztrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Hayır sadece tahmin ve umduğumu söyledim.Bu sistem mi gelicek
Hayır sadece tahmin ve umduğumu söyledim.Bu sistem mi gelicek
eee sana nasıl sıra gelecek al satçılardan umduğun dağlara karlar yağar kralKanka iyi bir fırsat olsaydı, al-sat’cılar 3 dakika da süpürürdü zaten rahat ol![]()
ben kasayı değiştirmemiştim sıkıntı olma durumu varmı ?Ben de segotep gank 360 kasa ile değiştirdim. İlki 9070 xt için belki ucu ucuna sığıyor. Risk almayım dedim. Ekran Kartı için 330 cm yazmışlar kasaya.
Ya olm stok ta bitmis yaptigin ismi sence vatanin sistemle ince ninki aynimi yawBence sırasıyla gidiyorlar. 5060-5060ti-5070 yaptılar 3 gün arayla. 5070 ti ultra işlemcili güzel bir cevap verir Vatan. O zaman stoklar tükenir işte5080’e kadar sistem çıkarırlar sonra Amd yayınlarlar.
Ekran kartı uzunluğu 312 mm yazıyor kasada şimdi baktım 315 mm yazıyor. Yani 3 mm fark kalıyor. Ucu ucuna oluyor gibi.ben kasayı değiştirmemiştim sıkıntı olma durumu varmı ?
Hacı yanan biz olduk ya9070xt asus prime seçeneği anlık olarak kaldırılmış
315 mm dir oEkran kartı uzunluğu 312 cm yazıyor kasada şimdi baktım 315 cm yazıyor. Yani 3 cm fark kalıyor. Ucu ucuna oluyor gibi.
Kral aynı işlemci ile 9060xt kombinleyip satıyorum ilanlarda mevcutasus prime olan 9070xt miş
fiyatı biraz daha iyi olsa alınırmış
almıştımda daha iptal vs olmadıDün alan varmı 9070 xt kaldirilmis alanlar varsa noldu siparişe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hacı yanan biz olduk ya
Aynen mm iyi ki kasayı değiştirmişim.315 mm dir o