Mithrain ile Fight /Pubg

Umarım ban yersin 🙏🏻

Hem ghostluyosun hem adil fight attık kendimi gösterdim o vuramadı ben napim gibi ezik cümlelerle kendini aklamaya çalışıyosun umarım banlanmışsındır

Umarım ban yersin 🙏🏻ür
Hem ghostluyosun hem adil fight attık kendimi gösterdim o vuramadı ben napim gibi ezik cümlelerle kendini aklamaya çalışıyosun umarım banlanmışsındır
Siz adamın size sövmesini izlemeye devam edin kanka izleyicisine söven adamdan bi halt olmaz.
Eğer bana perma atarsa mitoyu oyunu bıraktırana kadar ghostlamazsam benim adım da affetmez değil. Pubg bedava istediği kadar banlasın

Niye ban yiyeceksin ki bu herifte herşeye zırlıyor aga uyuz oldum. Pubg ghost olayına bu kadar takıyor mu ya?

Birader adamı ghostlayıp, hangi yüzle "canı azdı peek atmasaydı" diyebiliyorsun. Herifin canının az olduğunu bildiğin için saldırıya geçiyorsun zaten. Hayır, hem adamı ghostluyorsun hem de yaptığın şey marifetmiş gibi forumda konu açıp ragebait falan atıyorsun. Kaldı ki Pubg para verenler ile vermeyenleri ayrıştırıyor diye biliyorum, istediğin kadar hesap aç para verip premium hesaba geçmediğin sürece kimseyi ghostlayamazsın.

Siz adamın size sövmesini izlemeye devam edin kanka izleyicisine söven adamdan bi halt olmaz.
Eğer bana perma atarsa mitoyu oyunu bıraktırana kadar ghostlamazsam benim adım da affetmez değil. Pubg bedava istediği kadar banlasın

No mercy moruq 😂

Beyler adil bir fight atmamıza rağmen reportlayacağını söylüyor itiraz edebilir miym sizce? Kendimi de gösteriyorum sürekli ağacın dibinde Q E de yapabilirdim ama vuramadı

Ghost olayı yoksa rahat ol mito her öldüğünde herkesi raporluyor konuşma olarakta her ölüme bir bahane bir sebep buluyor kendisi çok iyi bir oyuncu hepimizin illaki aklına güzel bir vuruşu gelir ama kendisinin (senin video harici olarak konuşuyorum) iyi bir vuruş yemeye tahammülü kalmamış adam araba sürerken hs yiyor laf ediyor halbuki %70 kafasının gözüktüğü yerde en normal şey. Eski mito daha keyifliydi turnuvalar/yayınlar vs. Şimdi yayında izleyicilerinin çoğunluğu Pubg izliyor/izleniyor diye, gelir kapısı diye zoraki oynuyor

Son düzenleme:
Egosuna yenik düşmeseydi. sanki dragunov kafaya tek atıyor da 1 canla hala peekliyorsun yapmasaydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 8 gibi açtı 4. Saatte kapıştık. Map seçmenin geldiği gün

Hocam bir kez böyle fightladık ondan sonra 5 6 kez daha aynı maça girdikte karşısına çıkmadım hiç. Haftaya pazartesi salı görcez bakalım. Hayır anlamadım da pubg bunun banlayın dediği herkesi banlıyor mu yani zaten oyuncu az olanı da banlıyolar arkadaş
geçen açıkladı onu, önceden direkt kendilerinde olan panel varmış. sonradan panel sadece tr sorumlusu tarafından kullanılıyormuş. en son onun da yetkisini almışlar. bunlar iyi günler yani

Birader adamı ghostlayıp, hangi yüzle "canı azdı peek atmasaydı" diyebiliyorsun. Herifin canının az olduğunu bildiğin için saldırıya geçiyorsun zaten. Hayır, hem adamı ghostluyorsun hem de yaptığın şey marifetmiş gibi forumda konu açıp ragebait falan atıyorsun. Kaldı ki Pubg para verenler ile vermeyenleri ayrıştırıyor diye biliyorum, istediğin kadar hesap aç para verip premium hesaba geçmediğin sürece kimseyi ghostlayamazsın.
Egosundan dolayı öldü bildiğin ayrıca para verenle alakası yok arkadaşımda premium olmadan denk geliyo aynı maça. Banlanmazsam veya süreli ban falan atarsa karşısına çıkmam da eğer perma atarsa ciddiyim benden çekeceği var

Ghost olayı yoksa rahat ol mito her öldüğünde herkesi raporluyor konuşma olarakta her ölüme bir bahane bir sebep buluyor kendisi çok iyi bir oyuncu hepimizin illaki aklına güzel bir vuruşu gelir ama kendisinin (senin video harici olarak konuşuyorum) iyi bir vuruş yemeye tahammülü kalmamış adam araba sürerken hs yiyor laf ediyor halbuki %70 kafasının gözüktüğü yerde en normal şey. Eski mito daha keyifliydi turnuvalar/yayınlar vs. Şimdi yayında izleyicilerinin çoğunluğu Pubg izliyor/izleniyor diye, gelir kapısı diye zoraki oynuyor
Aynen bi kere de bi tüh vuramadım de bişey de kick zaten para veriyor diye sen niye bağış atana sövüyorsun

Videoyu izlemeden yorum yapıyorum eskiden takip ederdim bu adamı ama son bir kaç yılda sanki dünya çapında oyun oynuyor gibi ölünce saçma sapan hakaretlerde yorumlarda bulunuyor.Yaşlandı sanırım eskisi gibi samimi değil

Videoyu izlemeden yorum yapıyorum eskiden takip ederdim bu adamı ama son bir kaç yılda sanki dünya çapında oyun oynuyor gibi ölünce saçma sapan hakaretlerde yorumlarda bulunuyor.Yaşlandı sanırım eskisi gibi samimi değil
Aynen öyle eskiden 10 lira bağış atınca duaya otururdu şimdi chate bişey yazınca bile sövüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,074
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri