Yardım Bel Fıtğı İçin Oyuncu Koltuğu Önerisi

Yoach

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
20000
Aslında daha 4 ay önce exvega andromeda bir koltuk aldım ama kaynak yerlerinden kırıldı ve ilgilenilmedi bende yeni bir koltuk arayaşına girdim ama bu süreçte bel fıtığı teşhisi aldım en fazla 20 k gibi düşündüğüm bir bütçe var karar veremedim açıkçası yardımcı olursanız sevinirim

nası kırmayı becerdin la ?

Normal oyun oynuyodum valla extra bişey yapmadım

koltuk tavsiyesinden daha çok doktor tavsiyesi önemli ne tür bir koltukta oturman gerekiyor onu öğren kriterleri belirle

koltuk tavsiyesinden daha çok doktor tavsiyesi önemli ne tür bir koltukta oturman gerekiyor onu öğren kriterleri belirle
doktor belimin otururken boş kalmayacak şekilde oturmamı söyledi pc başındakyen başka spesifik bir bilgi vermedi

doktor belimin otururken boş kalmayacak şekilde oturmamı söyledi pc başındakyen başka spesifik bir bilgi vermedi
valla çok teferruatlı bir mesele şimdi yanlış bir koltuk almak sana zarar verir. yapay zekaya bir danışmak lazım hangi özellikler önemli bel fıtığı için

koltuk kendine uygun olanı al extradan bel destekleri satılıyor ona göre bak

marka model olarak düşünseniz neyi tavsiye ederdiniz peki bu bakımdan

Aslında daha 4 ay önce exvega andromeda bir koltuk aldım ama kaynak yerlerinden kırıldı ve ilgilenilmedi bende yeni bir koltuk arayaşına girdim ama bu süreçte bel fıtığı teşhisi aldım en fazla 20 k gibi düşündüğüm bir bütçe var karar veremedim açıkçası yardımcı olursanız sevinirim
Koltuktan çok oturuş ve koltuğun destek bölgeleri önemli fizyoterapistim.

Ekler

• 1000094639.webp
    1000094639.webp
    242.2 KB · Hit: 25
https://wraithesports.com/products/spyne-oyuncu-koltugu?variant=49563920859329 bel desteği falan var bunda fakat işine yararmı bilmiyorum seçenekler arasında bulunsun diye öneride bulunayım dedim bende yakın zamanda alıcam
1778912981520.webp
koltuğun yorumlarındada fıtığı olan birisi böyle bir şey demiş

Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda toparlarsın.

Benim belim çok fazla ağrımaya başlamıştı ilk zamanlar demir mutfak koltuklarında. sonra paraya kıyıp hawk v4 aldım zamanında, neredeyse 2 yıl oluyor hafif sola çekmesi dışında(onu da bakım yapınca düzeliyor, daha doğrusu topluyor fark fark edilmiyor)

Teşhis almış biri için uygun mu olur bilmiyorum fakat benim tüm problemimi ortadan kaldırdı. ara ara kalkmamı saymazsak 6 saat oturmama rağmen herhangi bir problem yaşamadım.

ekstra olarak evdeki koltuk yastıklarını arkama alıyorum. Kendi yastığı aradan çok fazla fırlayıp gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri