10-11k Monitör Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
2

ARKADAŞLAR 10K BÜTÇEM VAR BEN BİRAZARAŞTIRDIM BU MONİTÖRLERİ BULDUM sizce hangisi alınır 24 inc ve yüksek yenilemehızlı düşükms li bir monitör arıyorum herkes dell çok iyi diyor ama benzer özelliktekimonitörlerdaha ucuza var sankı önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
panelleri çok kaliteli değilse bence fullhd monitöre 8-9dan fazla verilmemeli. o bütçelere çıkılabiliyor ve 24inçte şart değilse 2k monitörler var o fiyatlara onlara bakmak bence daha mantıklı
hocam 24 inc şart yani aslında dell alcamtım sonra sizlerin dediği gibi fullhd bir monitöre 11 bin tl vermek biraz fazla diye düşündüm. sizin öneriniz nedir

hocam 24 inc şart yani aslında dell alcamtım sonra sizlerin dediği gibi fullhd bir monitöre 11 bin tl vermek biraz fazla diye düşündüm. sizin öneriniz nedir
dediğim gibi diğerlerinin fiyatı bana göre yüksek olduğu için en mantıklısı lenovo 25-10 gibi duruyor. zaten o monitörü forumda kullanan birçok kişide var biraz araştırırsan onun için açılan konulara bakabilirsin kroniği falan yoksa direkt al geç kalan parayla işlemcini yükseltirsin.

1080p 300hz ye 10 bin verme diğerleri de zaten aynı işlevi görecektir

@Tayfunns bu adam bu işin piri sağlam bilgisi var bana aşağıdaki monitörü tavsiye etti6 k ya aldım gayette memnunum zaten diğer muadilleriyle arasında gözle görülür hız bağlamında herhangi bir fark göremezsin cs2 de ama eğer malzeme kalitesi veya renk diyorsan dell al geç

@Tayfunns bu adam bu işin piri sağlam bilgisi var bana aşağıdaki monitörü tavsiye etti6 k ya aldım gayette memnunum zaten diğer muadilleriyle arasında gözle görülür hız bağlamında herhangi bir fark göremezsin cs2 de ama eğer malzeme kalitesi veya renk diyorsan dell al geç

hocam aslında fiyatına göere çok iyi şeyler vaad ediyor yani sanki dolandırılcakmışım gşbş bşr his var dell de11 k nerdeyse 2 katı yukarda atıığım iki aoc modeli var onlar nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri