🔥İndirim 15-22 Mayıs Her Gün Saat 18.00'da 👀👀 (Peşin Fiyatına 6 Taksite Varan Kampanya) Ürünler Güncellendi!!

lan oğlum mağaza hesabı konuya ilk kez cevaplara açtı ciddi ciddi geliyor mu bir şeyler?

Para yedirme konusuna katılmıyorum, uzun süre facebook'da şimdide buradan takip ediyorum. Abdullahın yaptığı kalitede işleri hiçbir yayıncı ya da youtuber yapmıyor fakat itopya gerçekten çok yüksek fiyata satıyor o konuda haklısın. 900 liralık ürünü 2000 gösterip sonrasında 850'ye düşürüp indirim yaptık diyorlar. Amazonda son zamanlarda kalitesini bozdu fakat uygun fırsat bulunca bende amazondan alıyorum gerçekten taksit vb. konularda daha iyi Amazon. En azından daha güven veriyor, itopyada ürünlerin normal fiyatı vatan bilgisayardan bile daha pahalı (en pahalı yer orasıydı eskiden)
Para yedirme dediğim iş birliği ve reklam, kimse böyle popüler bir forumun sıcak fırsatlar kısmına bedavadan konu sabitletmez veya instagramdan reklamını yaptıramaz. Yani Abdullah bedavaya çalışmasın elbet ama şu reklamların içeriğine de bir baksın bi zahmet ultra mega indirim deyip böyle kof çıkınca insan trigırlanıyor 😁 Amazon eskiden herkese üstün hizmetti şimdi para harcayan düzgün müşteriye üstün hizmete döndü, çok da iyi yaptı bana kalırsa.

Para yedirme dediğim iş birliği ve reklam, kimse böyle popüler bir forumun sıcak fırsatlar kısmına bedavadan konu sabitletmez veya instagramdan reklamını yaptıramaz. Yani Abdullah bedavaya çalışmasın elbet ama şu reklamların içeriğine de bir baksın bi zahmet ultra mega indirim deyip böyle kof çıkınca insan trigırlanıyor 😁 Amazon eskiden herkese üstün hizmetti şimdi para harcayan düzgün müşteriye üstün hizmete döndü, çok da iyi yaptı bana kalırsa.
Evet piyasanın kat ve kat üstüne ürün satıp sonra piyasadan 1 tık altına satıp mega fırsat deme işine bende çok soğuk bakıyorum o konuda hakkını yiyemem. Amazon konusundada sürekli alışveriş yapıyorum bende 20k 30k ya da ara ara ama sık bir şekilde 2-3k lık eşyalar alıyorum fakat artık kargolama vs. çok kötü hizmet veriyor ve müşteri hizmetleri eskiden ilgilenip cevap yazıyordu. Şimdi trendyol gibi olmuş ya da benim şansıma onlar denk geliyor anlamadım gitti.

Kral sen bi tık pahalı almışsın 6 ay öncesine göre ben de tam kasımda sistem dizdim ondan biliyorum 😁 ama yine de daha karlı
şuanki fiyatlara göre evet pahalı ama ben alırken 7800x3d felan 15800 tl civarıydı. Aradaki farkı vermek istemedim açıkçası onun yerine 1tb m.2 ssd almıştım.

@TaHao @Azexxes beyler siz daha iyi biliyorsunuz altta kaldı benim mesaj
öyle ahım şahım bir indirim yok. Evet bazı ürünler piyasanın 500-1000 tl daha altında ama o kadar. Herhangi bir taksitli alışveriş avantajı yok. Dolayısıyla mükemmel mega indirim tarzı bir şey de yok. Sıcak paranız varsa tek çekim alabileceğiniz ürünler var ihtiyacınıza göre.

NZXT 750w'yi almayı düşünüyordum, stok bitince 6 bin liradan koymuşlar. Sinerji 4.4k'ya amazonda bir satıcı 3.1k'ya satıyor (hadi amazondaki güvenilir değil diyelim). Yinede dediğimiz şeye geliyor normal fiyatı 4k olan bir şeyi normalde 6k'ya satmak DA gibi birisiyle iş birliği yapan bir firmaya yakışmıyor. Zaten o yüzdende satılmıyordur eminim.

reklam yapılır influencera para verilir ama buraya gelipte trollük yapmak gerçekten büyük zavallılık bunları yapacağına git 4 5 bankayla anlaşma yap zaten tercih sebebi olacaksın.

öyle ahım şahım bir indirim yok. Evet bazı ürünler piyasanın 500-1000 tl daha altında ama o kadar. Herhangi bir taksitli alışveriş avantajı yok. Dolayısıyla mükemmel mega indirim tarzı bir şey de yok. Sıcak paranız varsa tek çekim alabileceğiniz ürünler var ihtiyacınıza göre.
1778870104492.webp

400 den aşağı böyle fan yok cidden 100TL ye verdilerse iyiymiş

NZXT 750w'yi almayı düşünüyordum, stok bitince 6 bin liradan koymuşlar. Sinerji 4.4k'ya amazonda bir satıcı 3.1k'ya satıyor (hadi amazondaki güvenilir değil diyelim). Yinede dediğimiz şeye geliyor normal fiyatı 4k olan bir şeyi normalde 6k'ya satmak DA gibi birisiyle iş birliği yapan bir firmaya yakışmıyor. Zaten o yüzdende satılmıyordur eminim.
Yani onu alacağına raijintek 850w falan al derim 5k bütçeden daha iyisi yok zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanki fiyatlara göre evet pahalı ama ben alırken 7800x3d felan 15800 tl civarıydı. Aradaki farkı vermek istemedim açıkçası onun yerine 1tb m.2 ssd almıştım.
En iyisini yapmışsın uçtu ssd'ler ben de aynı düşünüp 9700x alıp ssd çekmiştim

zaten C tier bir psu öyle aşırı kaliteli bir şey değil. düşük bütçeli sistemlerde tecih edilebilir ama bence o psu fiyatını hak etmiyor

zaten C tier bir psu öyle aşırı kaliteli bir şey değil. düşük bütçeli sistemlerde tecih edilebilir ama bence o psu fiyatını hak etmiyor
Şuanda xigmateh howthron en9535 kasa ve fsp ahbc 80+ 500w psu kullanıyorum. Sistemimi 500ti 16gb'a yükseltmeyi planladığım için mecbur değiştirmem lazım ama 5k gibi bir bütçem var. Kasa+psu var mı düzgün bildiğiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,608
Üyeler
195,679
Son üye
musa444
Geri