5070'ciyim ben![]()
KUARK-HIT V2 / INTEL Core Ultra 5 245KF/MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-HIT V2 / INTEL Core Ultra 5 245KF/MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hangisi?
5070 olan sistem alınmıyor şuanda![]()
KUARK-HIT V2 / INTEL Core Ultra 5 245KF/MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-HIT V2 / INTEL Core Ultra 5 245KF/MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hangisi?
Ben de NVİDİA düşünüyordum fakat performans farkı fazla sanırım aralarında 9070XT ile. Şu an RX6600 kullanıyorum bir problem yaşamıyorum yazılım açısından. Ve İntel işlemci oyun konusunda ne kadar iyi bilgim yok o yüzden sanırsam diğer sistemi şu şekilde tercih edeceğim, sizce nasıl?Kasayı değşince alnıyor.
60'ın üstü zor benim için. Sizin sisteme bişey diyemeyeceğim.Ben de NVİDİA düşünüyordum fakat performans farkı fazla sanırım aralarında 9070XT ile. Şu an RX6600 kullanıyorum bir problem yaşamıyorum yazılım açısından. Ve İntel işlemci oyun konusunda ne kadar iyi bilgim yok o yüzden sanırsam diğer sistemi şu şekilde tercih edeceğim, sizce nasıl?Alıntıyı görüntüle
FSP MP7 al hocam. Çok iyidir.
Soğutucu FSP MP7 seç hocam. SSD olarak XPG SX8200 1TB seçmeni tavsiye ederim Gen 3 ama dramli hem bütçende soğutucu için yer açılmış olur.Ben de NVİDİA düşünüyordum fakat performans farkı fazla sanırım aralarında 9070XT ile. Şu an RX6600 kullanıyorum bir problem yaşamıyorum yazılım açısından. Ve İntel işlemci oyun konusunda ne kadar iyi bilgim yok o yüzden sanırsam diğer sistemi şu şekilde tercih edeceğim, sizce nasıl?Alıntıyı görüntüle
9070xt daha iyi de internete bakıyom bazıları durmadan driver silip yüklüyor bazısında stutter yapıyor filan , yeni oyunlara genelde amd desteği sonradan geliyor ondan uğraşasım gelemdi için ve sadece oyun oynamam herhaldeBen de NVİDİA düşünüyordum fakat performans farkı fazla sanırım aralarında 9070XT ile. Şu an RX6600 kullanıyorum bir problem yaşamıyorum yazılım açısından. Ve İntel işlemci oyun konusunda ne kadar iyi bilgim yok o yüzden sanırsam diğer sistemi şu şekilde tercih edeceğim, sizce nasıl?Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kadar pahalı bir sistem almışken sıvı soğutma alayım diyordum, Ocyrus mu ne vardı 2300tl olan iyi midir acaba? SSD konusunda Lexar 2 katı daha fazla mb değeri veriyor diye öyle seçmiştim. Fiyatı 2300 kısıp XPG mi seçeyim dersiniz?FSP MP7 al hocam. Çok iyidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Soğutucu FSP MP7 seç hocam. SSD olarak XPG SX8200 1TB seçmeni tavsiye ederim Gen 3 ama dramli hem bütçende soğutucu için yer açılmış olur.
Hocam en üst seviye gen 3 lerden biri XPG. En ufak bir fark hissetmezsiniz bedavadan 2300 TL tasarruf soğutucuyu çıkarmış oluyorsunuz aradan o fiyata. Şahsen ben hava soğutma daha çok seviyorum ama 360mm herhangi bir sıvı soğutucuyu da alabilirsiniz.Hocam bu kadar pahalı bir sistem almışken sıvı soğutma alayım diyordum, Ocyrus mu ne vardı 2300tl olan iyi midir acaba? SSD konusunda Lexar 2 katı daha fazla mb değeri veriyor diye öyle seçmiştim. Fiyatı 2300 kısıp XPG mi seçeyim dersiniz?