Kule Tipi Soğutucu Hakkında Yardım

Hyperr30

80+
Reaksiyon skoru
136
Herkese merhaba internette videoda görmüştüm çok büyük bir kule tipi soğutucu vardı kare kutuya benziyordu ismini hatırlamıyorum bilen var mı?
Veya o tarz modelleri ne diye aratarak bulabilirim?

Deepcool Assassin mi?

Ekranlı tryx turris var cooler Master hyper 612 Apex var

Çift kule tipi soğutucu diye aratırsan bulursun. İşlemci nedir?

Benim çok bir bilgim yok bunlar hakkında.
Sıvı soğutmaya göre nasıl performansları?
Parasına göre değişir Ama genelde sıvı sağutuculardan daha iyi fp olarak bir de Mekanik bir şey yok fan bozulursa fan değiştiriyorsun sıvı soğutucu da pompa var radyatör var sızdırma meselesi var fan var takılacak bir şey değil ama söyleyeyim dedim

Parasına göre değişir Ama genelde sıvı sağutuculardan daha iyi fp olarak bir de Mekanik bir şey yok fan bozulursa fan değiştiriyorsun sıvı soğutucu da pompa var radyatör var sızdırma meselesi var fan var takılacak bir şey değil ama söyleyeyim dedim
Hava sogutmanin ağırlık sorunu var. 1.5kg soğutucular var ve anakart iyi değilse zarar verebilir.
Hava soğutucular fp olsa bile en iyi Hava soğutma en iyi sivi soğutma kadar iyi değil. 360mm veya 420mm sogutucularin gerisinde kalıyorlar.
Genel duruma bakarsak çoğu kişi sıvı soğutmayı güzel olduğu için alıyor gerekli olduğu için değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazırda pc yok.
Sadece o modeli sormuştum .
Çift kule diye geçiyor dediklerin. Çoğu işlemci için tek kule hava soğutmalar bile yetiyor.

Hava sogutmanin ağırlık sorunu var. 1.5kg soğutucular var ve anakart iyi değilse zarar verebilir.
Hava soğutucular fp olsa bile en iyi Hava soğutma en iyi sivi soğutma kadar iyi değil. 360mm veya 420mm sogutucularin gerisinde kalıyorlar.
Genel duruma bakarsak çoğu kişi sıvı soğutmayı güzel olduğu için alıyor gerekli olduğu için değil.

Çift kule diye geçiyor dediklerin. Çoğu işlemci için tek kule hava soğutmalar bile yetiyor.
Fiyat fayda bakımından hala hava soğutmalar daha mantıklı

Fiyat fayda bakımından hala hava soğutmalar daha mantıklı
Aynı düşüncedeyim. Hava soğutma daha sorunsuz daha uzun ömürlü ve daha uygun. Sıvı akma riski yok. Sıvı soğutma alan kişilerin çoğu dediğim gibi gerektiği için değil güzel diye alıyorlar.
Bazı işlemcileri hava soğutma sogutamiyor. O durumlar için iyi bir sıvı soğutma gerekiyor.

Konudan bağımsız mining rx470 4gb tüm çıkışları çalışıyor herhangi bir sorunu yok 1 gün minig kullanılmış dendi.
Ne kadar verilir

Konudan bağımsız mining rx470 4gb tüm çıkışları çalışıyor herhangi bir sorunu yok 1 gün minig kullanılmış dendi.
Ne kadar verilir
Mining sürümde tek çıkış olmuyor mu? 1 gün kullanıldığına pek inanmıyorum. Hangi marka? Bazılarında daha az besleme falan oluyor.
İşlemcinin dahili gpusu varsa p106-100 bakabilirsin. 800-1000 tl arası görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,375
Üyeler
195,610
Son üye
EKA.
Geri