win logosununyanındaki reset tuşuna shift basarak yeniden başlat sonra uefi yazan kısma gir yeniden başlat yazısı çıkacak ona bas sonra oto atar biosamsi a320m a pro anakartım var pc açılırken delete basıyorum siyah ekranda kalıyor biosa giremiyorum
shifte basılı tutup yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor bırakınca açılıyor bilgisayarwin logosununyanındaki reset tuşuna shift basarak yeniden başlat sonra uefi yazan kısma gir yeniden başlat yazısı çıkacak ona bas sonra oto atar biosa
açılana kadar basılı tutma tuşa basınca çekshifte basılı tutup yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor bırakınca açılıyor bilgisayar
yeniden başlata basmadan şifte basılı tutup bas bastıktan sonra shifti bırak kusura bakma yazışım berbat :/anliyamadım? yeniden başlata basıp shifte basılı tutuyorum değil mi
denedim girmiyor maalesefyeniden başlata basmadan şifte basılı tutup bas bastıktan sonra shifti bırak kusura bakma yazışım berbat :/
hocam bios sürümünden felan mı acaba?yeniden başlata basmadan şifte basılı tutup bas bastıktan sonra shifti bırak kusura bakma yazışım berbat :/
olucağını sanmıyorum fast boot u açmışmıydınızdenedim girmiyor maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bios sürümünden felan mı acaba?
burdan sonrası beni aşıyor kbf
hayır açmadım