❌İndirim Bitti! Kule Tipi Soğutucu 199 Tl

i3-12100F için stok intel soğutucudan geçilir mi hem rgb görüntü olsun sipsiyah soğutucudan sıkıldım diye hem de sıcaklık olarak artısı olur mu stok fana göre yani çok kalitesiz bir şeyse hiç girmeyeyim

Teoride son iki işlemci de aynı miktarda güç çekiyor OC config'leri default PBO'larda ayarlarsanız. Ryzen 3600'ü ben 130W çeken bir makineye dönüştürdüm manuel OC ile, defaultta 100W yaklaşıyordu. 7500F default'ta 100W'yi geçiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir görüş ararsan eğer kışın 70c yapıyor ise yazın 85c'leri belki görebilir, sıcaklık arttıkça eğer odan da ısınırsa sıkıntılar yaşayabilirsin. Ama kasan yeterince iyi ise hiç gerek yok.
Hocam i3-12100F için stok intel soğutucudan geçilir mi hem rgb görüntü olsun sipsiyah soğutucudan sıkıldım diye hem de sıcaklık olarak artısı olur mu stok fana göre yani çok kalitesiz bir şeyse hiç girmeyeyim veya bunun yerine 410 TL'ye Snowman M200 tercih edeyim mi değer mi fiyat farkına

Hocam i3-12100F için stok intel soğutucudan geçilir mi hem rgb görüntü olsun sipsiyah soğutucudan sıkıldım diye hem de sıcaklık olarak artısı olur mu stok fana göre yani çok kalitesiz bir şeyse hiç girmeyeyim veya bunun yerine 410 TL'ye Snowman M200 tercih edeyim mi değer mi fiyat farkına
Bence değmez ama size bağlı. Stok soğutucudan bir tık iyidir sadece. Tower tipli olduğu için downdraft'ı her türlü yener.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri