❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

Taksit yaptırdıysanız paranız banka politikasına göre taksit taksit yatabilir. Limitiniz bittiyse tekrardan alamazsınız. İptal talebi onaylanmadan arayıp iptal talebini iptal ettirmek mantıklı olabilirdi fakat mesai saatleri bitti diye biliyorum.
Yahu ne güzel almıştım sistemi. Sistemi aldıktan sonra aklıma girdiler yok 2 tane ssd slotu varmış da bilmem neymiş falan. En başında dümdüz B650 veya B850 alın dediler uyarmadılar ki B650-R alın veya şunu alın vs. diye. Kaldım ortada ne yapacağım şimdi?

Yahu ne güzel almıştım sistemi. Sistemi aldıktan sonra aklıma girdiler yok 2 tane ssd slotu varmış da bilmem neymiş falan. En başında dümdüz B650 veya B850 alın dediler uyarmadılar ki B650-R alın veya şunu alın vs. diye. Kaldım ortada ne yapacağım şimdi?
İnsan gibi okusaydınız konunun altındaki mesajları zaten 10 kişiden 9'unun o anakart ve psuyu alın dediğini görürdünüz. Suçu millette aramayın. İnsan gibi okuyun. 45-50 bin lira az para değil günün sonunda. Hızlı davranmanın ne anlamı var?

Sistemi de iptal etmişsiniz kaldınız öyle yapacak bir şey yok. İyi günler.

İnsan gibi okusaydınız konunun altındaki mesajları zaten 10 kişiden 9'unun o anakart ve psuyu alın dediğini görürdünüz. Suçu millette aramayın. İnsan gibi okuyun. 45-50 bin lira az para değil günün sonunda. Hızlı davranmanın ne anlamı var?

Sistemi de iptal etmişsiniz kaldınız öyle yapacak bir şey yok. İyi günler.
Konunun ilk sayfasına şöyle bir şey yazılmış ne anlamamı bekliyordun?
1778958115671.webp

Geçmiş olsun kardeşim, daha iyi bir fırsat çıkar karşına. Sıkma canını

Bu fiyat neymiş alanlara hayırlı olsun

Geri