Tv den izleyecemChrome-> "oppenheimer izle-> cikan ilk site.
Android ve webos TV varsa ordan Chrome açın sonra dediğimi yapın oluyor, lakin zorlayabilir yazılımsal olarak. Oda yoksa eğer oppenheimer nerde yayimlaniyor diye bakarsanız artık netfilix mi exxenmi neyse gösterecektirTv den izleyecem
hicbiyerde yok prime netflix sadece google tv de var ama ordada 400 tl falanAndroid ve webos TV varsa ordan Chrome açın sonra dediğimi yapın oluyor, lakin zorlayabilir yazılımsal olarak. Oda yoksa eğer oppenheimer nerde yayimlaniyor diye bakarsanız artık netfilix mi exxenmi neyse gösterecektir
İtemsatisa gidin 1 aylık paylaşımlı Netflix alın 50tl verip tamam oldu bittihicbiyerde yok prime netflix sadece google tv de var ama ordada 400 tl falan
netfilix de yokki filmİtemsatisa gidin 1 aylık paylaşımlı Netflix alın 50tl verip tamam oldu bitti
Hocam o zaman Google TV paylaşımlı hesap deneyin varsa yani başka geriye bir şey kalmıyornetfilix de yokki film
tamam saol ama simdi baktim filmin imdb sayfasına girip ordan linkin basına o imdb yazan yerin onune play yazınca filmi izleyebiliyosunHocam o zaman Google TV paylaşımlı hesap deneyin varsa yani başka geriye bir şey kalmıyor
Harbimi la? Ben bunca yıl kaçak izledim öyle bir şey mi varmış IMDB beleşe filmmi veriyor.tamam saol ama simdi baktim filmin imdb sayfasına girip ordan linkin basına o imdb yazan yerin onune play yazınca filmi izleyebiliyosun
evet youtubeden bak imdb bedava film izleme diyeHarbimi la? Ben bunca yıl kaçak izledim öyle bir şey mi varmış IMDB beleşe filmmi veriyor.
Hocam bu arada iyi hatırlattınız, La la land mı yoksa bunu mu izlesem diyordum sizde gözüme soktuğunuz için bunu izliycem bu geceevet youtubeden bak imdb bedava film izleme diye
iyi seyirler bende yarın izlecemHocam bu arada iyi hatırlattınız, La la land mı yoksa bunu mu izlesem diyordum sizde gözüme soktuğunuz için bunu izliycem bu gece